View Single Post
Old 2010-08-22, 17:16   #1168
woodoooo

woodoooo's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

woodoooo will become famous soon enough

Nusiųsti žinutę woodoooo per Skype™

Standartinis

Citata:

butent tos masinos tai ne. esu vazeves su nauju kadilaku sedanu 3.6l varikliu bet ten jau moderni masina nieko nesakau,blogo ispudzio tikrai nepadare. jei zmogus nori kokios egzotikos biski tai tebunie. man vienintele egzotika AMG kitokiu man nereikia. bet tai kaskam patinka man nera skirtumo tiknereikia cia isireiksminti kad gangsteriu masina ir t.t. zinau tokiu gangsteriu kur kartais ir prie antro golfo vairo pamatysi ,nes ne masinoje esme. o cia jau tipo jei kadilakas tai pagal masina ir vairuotojas turi buti toks pat cia va grynas pavyzdis http://www.youtube.com/watch?v=mFWkH...layer_embedded nedarykit taip zmones!
naujas tai jau ne cadillac o shudas opelis su kitu zenkliuku o del modernum tai cia biski nusisneki pas mane tiek navarotu kad retai kada tiek ir buna, lietaus davikliai, fotochromoniai veidrodziai, tamsos davikliai, pilnas komfort paketas, traukos kontrole, antipraslydimo sistema, pilna dvieju zonu klima, sedynes elektra memori, pritraukejai bose aparatura ir t,t, net kompasas yra ai dar tikrai borto kompas rodo visas klaidas kaip pvaz servise diagnostika daranrt, net jei nedirba koks cilindras tai parodo borto kompas o prie ko cia gangsteriai tai as nzn cia siap ten zmogelis susvaigo amerikonai megsta sita auto nes jis modernus bet pagamintas parastai remonto atzvilgiu jau vien del to patogu tvarkyt nes v8 variklis stovi sonu ir visur yra priejimai. beje variklis ir deze skaitoso neuzmusami. patogus ziema nes priekis varomas. minkstas vaziuot nes orine pakaba.

Paskutinį kartą redagavo Edgaras; 2010-08-22 21:59 val.
woodoooo neprisijungęs   Cituoti