Priesh pora dienu pakeichiau uzhvedimo spynele, bet shiandien zhiuriu,kad ir ta nauja (ish kito merso) irgi bando streikuoti, bijau,kad kur nepakibchiau,netinkamoj vietoj.
Zhiurinejau naujas,bet kazhko nelabai ka matau, pagrinde parsiduoda arba pats korpusas, arba pati sherdis. Viskas,kaip ir aishku, bet kaip ta sherdi ishtraukti ? Supjauschiau viena spyna su bulgarke, bet vistiek nesupratau kaip ishsitraukia, tie visi viduriai. http://www.oscaro.es/lista.asp?ID_GE...SC_LEVELS=2713 https://www.recambiosviaweb.com/m74/...de-cierre.html
gal turit kokiu minchiu ?
kadangi pats nesenai susiduriau su sia problema, paklausiu elementaraus dalyko. ar pasidarei senai spynelei nauja rakta? as irgi galvojau, kad spynelei batai, o pasirodo, kad uzteko pasigamti tik nauja rakta. raktininkas irgi pasake arba pades arba ne 50/50. pasidariau rakta ir ledas, spynele kaip nauja raktininkas sake, kad senasis raktas per ploti buvo nudiles virs 1mm, o tai labai daug. bet zinoma, tai nereiskia, kad ir spynelej nera bedu. tiesiog pas mane ju nebuvo.
kadangi pats nesenai susiduriau su sia problema, paklausiu elementaraus dalyko. ar pasidarei senai spynelei nauja rakta? as irgi galvojau, kad spynelei batai, o pasirodo, kad uzteko pasigamti tik nauja rakta. raktininkas irgi pasake arba pades arba ne 50/50. pasidariau rakta ir ledas, spynele kaip nauja raktininkas sake, kad senasis raktas per ploti buvo nudiles virs 1mm, o tai labai daug. bet zinoma, tai nereiskia, kad ir spynelej nera bedu. tiesiog pas mane ju nebuvo.
Dekui uzh patarima, gal ir vertas demesio pasiulymas, bet nupirkau nauja spynos sherdi, dabar stojasi klausimas,kaip ja pakeisti?
Nejaugi niekas nezhinot? machiau video, ten su kazhkokiu vyno kamshchiu ishtraukeju ishtraukia,per pora sekundzhiu, bet mano kaime indenai, nera apie tai girdeja,kiek klausiu tai rankom skeschioja,- nejaugi nera kokio liaudishko burto?
Na patarkit ka nors, nebukit pimpiai
P.S gal nors zhinot kur ta rakta gauti?
Dekui uzh patarima, gal ir vertas demesio pasiulymas, bet nupirkau nauja spynos sherdi, dabar stojasi klausimas,kaip ja pakeisti?
Nejaugi niekas nezhinot? machiau video, ten su kazhkokiu vyno kamshchiu ishtraukeju ishtraukia,per pora sekundzhiu, bet mano kaime indenai, nera apie tai girdeja,kiek klausiu tai rankom skeschioja,- nejaugi nera kokio liaudishko burto?
Na patarkit ka nors, nebukit pimpiai
P.S gal nors zhinot kur ta rakta gauti?
Tikrai padėčiau, bet neįsivaizduoju kaip. Pas mus man rodos yra pirkt visų pilnų tų spynelių. Siūlau tau išsiimt visą tą mechanizma ir bandyt ten pasukinėjant raktą bandyt ištraukt. Gali būt kad ji ten fiksuojasi su tokiu fiksatoriuku kuris įsispaudžia į vidų, kai pasuktas raktas šiek tiek. Bet šiaip kalbu iš bendro išprusimo apie citroen spyneles.
kam tau to kamsiatraukio, jei taip issiima kaip video klipe tai ir paprastu repliu uzteks. Tik rakta spyneles i tinkama pozicija pasuk, kad issitrauktu ji.
kam tau to kamsiatraukio, jei taip issiima kaip video klipe tai ir paprastu repliu uzteks. Tik rakta spyneles i tinkama pozicija pasuk, kad issitrauktu ji.
ash viena spyna supjauschiau su bulgarke (turbinke) (rotafle)... bet vistiek nesugebejau ishtraukti tos sherdies Na reiks dar karta pabandyti