Parkavimo sistemos idėjimas
Sveiki visi,
Ieškojau temos apie parkavimo sistemos įdėjimą į w212 (2011m) tikiu kad kyla klausimas ne man vienam o ir kitų MB savininkams, kiek žinau tie patys parkavimo kompai èjo į w204.
Mano auto iš gamyklos nebuvo aprūpintas parkavimo sistema, todėl turiu klausimą, ko reiktų ir ar įmanoma pačiam susidėti turint gamintojo parkavimo sistemą nes MB protingas turi daug kompu ir klausimas ar esami kompai susišnekės su nauju parkavimo sistemos kompu, gal ten yra kelios versijos jų ar pan.
Išsiaiškinau kad reikia turėti:
Parkavimo sensorius
Priekinio ir galinio bamperio laidyną ( sensoriam pajungti).
Patį parkavimo kompą (kiek žinau jis bendras ir priekiui ir galui)
Parkavimo ekranèlius ant priekinės panelės ir gale netoli galinio stiklo.
Klausimas ar žinote kur stovi parkavimo kompas, patikrinčiau gal kartais pats blokas yra jau mano merse.
Kaip jungiasi parkavimo kompas, kad jis susikalbėtų su comand kompu ir būtų galima aktyvuoti juos per comand kompiuterį?
Kokių laidų ar jungčių reikia pajungimui park. daviklių -> parkingo kompo -> ekranai (priekiui, galui) -> comand -> parkingo išjungimo/įjungimo mygtukui (prie klimos valdymo)
Sorry jei tema kartojasi, tiesiog nesinori į tokių metų auto dėti parkavimo sistemos už 30eur
Norisi kad butu kaip originale matytusi atstumas comande. (Prikabinu foto apibraukiu raudonai)
Paskutinį kartą redagavo K12U; 2020-10-21 17:09 val.
|