Go Back   MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams » Techninė Pusė. Remontai Ir Kiti Techniniai Dalykai » E klasė » W124

Naujas pranešimas
Rodymo būdai
Temos įrankiai
Old 2010-06-29, 17:08   #1
mbcoupe

Statusas: Naujasis MB1 Narys

mbcoupe is on a distinguished road

Unhappy Neveikia C124 dirzu mechanizmas

sveiki,reikia jusu pagalbos,turiu c124 ir neveikia keleivio puseje dirzo mechanizmas,pats mechanizmas dirba kuo puikiausiai nes tikrinau vairuotojo puseje,reles taip pat veikia,maitinimas yra kaj uzdarai duris nieko nevyksta,dirzo jungiklis sedyneje irgi veikia,visus laidus perejau nieko nera nutruke ar pan,nzn nei ka bedaryt ar kur kreiptis.duru jungikliai veikia vienas reaguoja i sviesa,o kitas man atrodo yra skirtas sedynems vakuma ijungia berods.Gal kas zinot kame reikalas?

mbcoupe neprisijungęs   Cituoti
Old 2010-06-29, 17:14   #2
djedga

djedga's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Utena

djedga is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę djedga per Skype™

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė mbcoupe View Post
sveiki,reikia jusu pagalbos,turiu c124 ir neveikia keleivio puseje dirzo mechanizmas,pats mechanizmas dirba kuo puikiausiai nes tikrinau vairuotojo puseje,reles taip pat veikia,maitinimas yra kaj uzdarai duris nieko nevyksta,dirzo jungiklis sedyneje irgi veikia,visus laidus perejau nieko nera nutruke ar pan,nzn nei ka bedaryt ar kur kreiptis.duru jungikliai veikia vienas reaguoja i sviesa,o kitas man atrodo yra skirtas sedynems vakuma ijungia berods.Gal kas zinot kame reikalas?
pas mane taipogi nustojo veikt kelevio puses dirzo padavimo mechanizmas. net nezinau kame saknys gali but

djedga neprisijungęs   Cituoti
Old 2010-06-29, 17:26   #3
mikis

Statusas: Banned
Gyvenamoji Vieta: Scotland

mikis is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę mikis per Skype™

Standartinis

testeris daro stebuklus

Citata:
Pradžioje rašė djedga View Post
pas mane taipogi nustojo veikt kelevio puses dirzo padavimo mechanizmas. net nezinau kame saknys gali but

mikis neprisijungęs   Cituoti
Old 2010-06-29, 17:28   #4
driuliauskas

driuliauskas's Avatar

Gyvenamoji Vieta: Spalding, UK

driuliauskas is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę driuliauskas per Skype™

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė mbcoupe View Post
kaip tikrinai laidus ir daviklius spynose? su testeriu bent jau. kaip tikrinai pati varikliuka ir visa sitenma padavimo. jungei tiesiogiai 12v tik y varikliuka ar y sistema?

driuliauskas neprisijungęs   Cituoti
Old 2010-06-29, 17:50   #5
PANTERA888

PANTERA888's Avatar

Gyvenamoji Vieta: Vilnius

PANTERA888 is on a distinguished road

Send a message via Yahoo to PANTERA888 Nusiųsti žinutę PANTERA888 per Skype™

Standartinis

ash tai kai ishrinkau visa apshivke tai pamaciau kad per centra stovi toke apvali su dantukais detale kuri sukasi ir suka kita detale su dantukais tada tas mechanizmas ishvazhyneja,tai va ta plasmasine detale su dantukais pas mane jau be dantuku nusitryne ir nebesuka,gal ir pas tave taip

Old 2010-06-29, 18:13   #6
mbcoupe

Standartinis

pas mane pats mechanizmas veikia kuo puikiausiai nera nieks sudile dantraciai ar pan,o ta visa mechanizma tikrinau prijungdamas ji vairuotojo pusej prie reles ir kuo puikiausiai isvaziuoja ir nuspaudus sedynes ta dirzo knopke tuoj pat sulenda atgal.kitoj pusej pajungus nieko nevyksta.patikrinau ta fiske kur kisasi i rele ten ateina srove du pliusai,kita i ta pacia rele kisasi mechanizmo fiske ir fsio kas toliau?dureliu jungikliai kajp jau sakiau veikia nuspaudus uzgesta sviesa o kita nuspaudus sudirba vakumas ar pan.o kaip zinot kokie laidai ir kur nueina kad reaguotu nuo duru jungiklio?

Old 2010-06-29, 19:20   #7
Grisha

Statusas: MB1 Narys

Grisha is on a distinguished road

Standartinis

Swk. pas tawe ant to mexanizmo bus pareje mikriukaj tokie maziukaj reikia jos pakejsti je evitoj po 2lt kajnuoja ir perlitot jos ju ten 4 ir bus wiskas twarkoj jej tajp pajungi ant akumo ir weika pas mane tas pats buwo pakejciau jos ir weikia ko pujkiausej...

Grisha neprisijungęs   Cituoti
Old 2010-06-29, 19:46   #8
mbcoupe

Standartinis

tu ne tajp supratai mano tas mechanizmas veikia pajungus vairuotojo pusej isvaziuoja ir suvaziuoja kiek priklauso,o keleivio pusej pajungus prie reles nieko nedaro o rele veikia nes sukeiciau vietom is vairuotojo puses

Naujas pranešimas

Bookmarks

Pranešimų Taisyklės
Jūs negalite rašyti naujų temų
Jūs negalite rašyti pranešimų
Jūs negalite prisegti failų
Jūs negalite koreguoti savo pranešimų

BB code is Įjungtas
Šypsenėlės Įjungtas
[IMG] kodas Įjungtas
HTML kodas Įjungtas

Peršokti į

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Be raštiško MB1.LT sutikimo kopijuoti ir platinti www.mb1.lt esančią tekstinę, bei grafinę informaciją griežtai Draudžiama.
© 2007-2021 MB1.LT All Rights Reserved.