Citata:
Pradžioje rašė berzas
uooooj! žalias salonas... ne man!  ir aš odos noriu... tai kiek supratau, kiek perskačiau, pagrindiniai defektai yra oro srauto matuoklis ir babinos. Bet va niekas tiksliai ir nepasake, ar tikrai važiuoklė tinka nuo C klasės? Kaip su važiuoklės dalių kainom? sąnaudos kaip ir aiškios - ~10-11l... Normalu, dabar su Opel Astra cabrio 2,2 benzinu laksčiau, tai sąnaudos irgi 11,1 ir mažiau nekrenta (aišku labiau po miesta važinėjama buvo). Supratau, kad reiktu rinktis tarp 230k ir 200k, pirmenybe suteikiant 230... tik vat dar tas kompresoriukas kelia susirūpinimą truputį. toks naujas, labiau galbūt neišbandytas dalykas (bent man).
|
Na salonas yra pakeičiamas dalykas   Skirtumo tarp 200K ir 230K praktiškai nėra  Kompresorius ištikro yra gėris, su sąlyga, kad sveikas  Kad labai linktų tie kompresoriai neteko girdėt, kartais apsukos pagrybauja ir tiek  Važiuoklės dalys nėra brangios palyginus su jų tarnavimo laiku  išvis W208 yra toks kratinys tarp W210 ir W202  Taip, kad dalys irgi ten eina, tai nuo vienos, tai nuo kito  O CLK320 nežiūrėjai, komplektacijos dažniausiai neblogos, salonas odinis būna, dujas įstačius išvis pasaka būtų 
|