Citata:
Pradžioje rašė the_Rugged_Child
Taciau nematau minties pasakyme "as jauciuosi fantastiskai vairuodamas mercedes" . Nes jis visiskai neteisingas.
|
reikalas tame, kad tu matai vien savo tiesa. as parasiau kad AŠ jauciuosi fantastiskai vaziuodamas mercedesu. ir sitas pasakymas yra labai teisingas. as nezinau ka tu jauti lekdamas su savo kupeinu, gal tau nereikia fantastisku pojuciu o paprasciausiai pakanka nesijausti sudo gabalu, gal tokie jausmai tau atrodo teisingais, taciau AŠ jauciuosi kitaip.
ir man patinka silta vasaros vakara atsukti savo 27-iu metu senumo W123 langa, ijungti D rezima ir iskisus alkune pro langa letai isplaukti is kiemo. ir kai vaziuosiu dujomis - jausiu ta pati.
ir vaziuodamas dujiniu W124, kuriam taip pat jau virs dvidesimties metu jauciuosi irgi nuostabiai, nes zinau kad jis vaziuoja zymiai maloniau uz daugeli nauju masinu, kad jis pagamintas taip, kad galetu vaziuoti ir siandien, kad galu gale AS jame matau kazka tokio, ko neturi joks kitos markes automobilis. ir aciu dievui kad yra toks kuras kaip dujos, kuris leidzia man siais laikais vazineti mercedesu  tai koks cia ispuikimas arba reklama?
taip, tikrai liudna ziureti i pacanus padirbejusius metus uzsienyje purvina darba o cia musu lietuvelej besijauciancius bosais ir vairuojancius W140, 7er, A8 ir t.t. - va cia tikrai yra reklama ir perdetas ispuikimas. bet liudna ne todel kad pas juos bagazinej yra papildomas bakas kitos rusies degalams. liudna nes del ju elgesio kiti zmones (o tarp ju ir tu) susidaro klaidingas nuomones apie tikrai normalius tokiu pat automobiliu vairuotojus.
as zinau kad pasiduoti stereotipams labai paprasta, taciau suprask, kad ne viskas yra taip kaip tu manai ir kaip tau kartais atrodo is pirmo zvilgsnio
|