Go Back   MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams » Diskusijos Apie Mercedes-Benz » Mūsų Mercedes-Benz

Naujas pranešimas
Rodymo būdai
Temos įrankiai
Old 2011-11-24, 22:49   #161
sausainius

Statusas: Ištikimas MB1 Narys

sausainius is on a distinguished road

Standartinis

Jo magic button tikrai stebuklas kai begi zemyn numeta DD
As galim sakyt jau esu kaip ir Magas

sausainius neprisijungęs   Cituoti
Old 2011-11-25, 00:51   #162
MBLORINSER

MBLORINSER's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: VILKAVISKIS

MBLORINSER is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė mikis View Post
tokios knopkes nznau :-) ir tavo postas labai jau kreivas, tau niekas neiaskina kad nepirk alaus geriau nusipirk pieno uz tuos pinigus, nepirk cigareciu uz tuos pinigus nusipirk geriau vitamino c bonkute, ar vilnoniu kojniu punciaka pas mociute turgui.
Citata:
Pradžioje rašė ufonautas View Post
.O cia zmogutis turi hobi matosi,tai tegul daro kaip ismano ir nereikia cia tokiu ziauriu moralu.
Tik del tos backos gale tai nezinau nezinau.... Man atrodo benzo backos ten pakanka,nes is to puncavyko manyciau tik numeriai nukris ir naudos daug nebus.
As ir uz kuklesne aparaturaCia gi ,o ne golf II
nu kolegos ko parinates? smagu kad zmogus turi hoby visi mes juos turim. as tik uz tai kad jis idetu ta varikly butu labai pagirtina. bet cia ne dvieju savaiciu projektas. Tik norejau pasakyt zmogus turi vaika kaip zinia sis automobilis nelabai jiems veziot tinkamas. Ides vaikinas tiek meiles lesu ir savo brangaus laiko bus gaila kai sugalvos parduot, o mes to isgirst nenorim. Pas mane paty kieme stovi C124 ir kaip bebutu gaila su seimyna mes i jy neisitenkam koks w124 tiktu labiau.
kas liecia backa tai ir parases kad negros toki dalykai geriau kukliau ir link kuo geresnes kokybes, na nebent dar BUM CIK BUM CIK amziaus nepergyvene. man tai jau senai praejo.
Taigi laukiam naujausiu fotografiju su patobulinimais. Man labai patinka toki dalykai.
o tiesa mano draugas deda MB W210 3litru dyz varikly i Kregzde. planas nemaziau 450ag pradziai. va cia tai isukis ka manot pavyks? ( http://www.facebook.com/media/set/?s...0794296&type=3 )
nezinau gal rodys linka jums. gal zmogus susidomes tokiu varijantu pas jy i kupa lengviau tilptu viskas.
donora pirkau Airijoi uz 650 euru turbut net nepamenu plius parvezimas i LT 550eur.

Paskutinį kartą redagavo Edgis; 2011-11-25 01:00 val.
MBLORINSER neprisijungęs   Cituoti
Old 2011-11-25, 00:56   #163
mikis

Statusas: Banned
Gyvenamoji Vieta: Scotland

mikis is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę mikis per Skype™

Standartinis

a sakai zmogelis viena masina pirko, t.y. turi ? turedamas seima? ir tiek planu daro turedamas tik viena masina? o tai su kuom jis tada i darba vaziuoja ar tapacia seima pasivezioti kur nors? su truliku?

Citata:
Pradžioje rašė MBLORINSER View Post
Citata:
tokios knopkes nznau :-) ir tavo postas labai jau kreivas, tau niekas neiaskina kad nepirk alaus geriau nusipirk pieno uz tuos pinigus, nepirk cigareciu uz tuos pinigus nusipirk geriau vitamino c bonkute, ar vilnoniu kojniu punciaka pas mociute turgui.

nu kolegos ko parinates? smagu kad zmogus turi hoby visi mes juos turim. as tik uz tai kad jis idetu ta varikly butu labai pagirtina. bet cia ne dvieju savaiciu projektas. Tik norejau pasakyt zmogus turi vaika kaip zinia sis automobilis nelabai jiems veziot tinkamas. Ides vaikinas tiek meiles lesu ir savo brangaus laiko bus gaila kai sugalvos parduot, o mes to isgirst nenorim. Pas mane paty kieme stovi C124 ir kaip bebutu gaila su seimyna mes i jy neisitenkam koks w124 tiktu labiau.
kas liecia backa tai ir parases kad negros toki dalykai geriau kukliau ir link kuo geresnes kokybes, na nebent dar BUM CIK BUM CIK amziaus nepergyvene. man tai jau senai praejo.
Taigi laukiam naujausiu fotografiju su patobulinimais. Man labai patinka toki dalykai.
o tiesa mano draugas deda MB W210 3litru dyz varikly i Kregzde. planas nemaziau 450ag pradziai. va cia tai isukis ka manot pavyks? ( http://www.facebook.com/media/set/?s...0794296&type=3 )
nezinau gal rodys linka jums. gal zmogus susidomes tokiu varijantu pas jy i kupa lengviau tilptu viskas.
donora pirkau Airijoi uz 650 euru turbut net nepamenu plius parvezimas i LT 550eur.

mikis neprisijungęs   Cituoti
Old 2011-11-25, 00:59   #164
MBLORINSER

MBLORINSER's Avatar

Standartinis

na butu mano ugis koks 160cm tai jo sutinku gale vietos uztektu. dabar uz manes uodas sikna vos ikistu. nesakyk kad pas tave vietos marios ant galinio kreslo.

Old 2011-11-25, 01:03   #165
mikis

Standartinis

nznau prie ko cia sitas, bet mano nuomone coupe yra dvieju zmoniu masina galas skirtas pasideti "tase/rankinuka"

Citata:
na butu mano ugis koks 160cm tai jo sutinku gale vietos uztektu. dabar uz manes uodas sikna vos ikistu. nesakyk kad pas tave vietos marios ant galinio kreslo.

Old 2011-11-25, 01:13   #166
MBLORINSER

MBLORINSER's Avatar

Standartinis

Citata:
nznau prie ko cia sitas, bet mano nuomone coupe yra dvieju zmoniu masina galas skirtas pasideti "tase/rankinuka"
tai ka ir rasau kad ne seimyninis kupas. o kaip supratau zmogus pardave savo tureta lietuviska ir nusipirko sita kupa idejo dvd dukrai filmukus ziuret. apie antra automobily neuzsimena kad turetu. tai as durnas supratau taip kad jis jy naudoja ir i darba ir miestas.... o apie ka tu?

Old 2011-11-25, 01:23   #167
mikis

Standartinis

yra autoriaus tema, ir yra asmuo su kuriuo pries tai snekejom ir mes dar du prisidejom su savo kupais

Citata:
tai ka ir rasau kad ne seimyninis kupas. o kaip supratau zmogus pardave savo tureta lietuviska ir nusipirko sita kupa idejo dvd dukrai filmukus ziuret. apie antra automobily neuzsimena kad turetu. tai as durnas supratau taip kad jis jy naudoja ir i darba ir miestas.... o apie ka tu?

Old 2011-11-25, 06:09   #168
Fenixclub

Fenixclub's Avatar

Statusas: Pastovus MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Stavanger Norway

Fenixclub is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę Fenixclub per Skype™

Standartinis

Vat cia smagiai pasiskaitinejau smagu isgirsti tiek nuomoniu ,tas yra labai gerai
Kas liecia dvd , istikro nusivyliau kokybe ziauriai, buvau pajunges alpine , tai ir senos standartines koloneles labai graziai groja. Zodziu nezinau , bet speju dvd eis lauku,
Toliau, del variklio, beda ta , kad varikliukas dabartinis yra stipriai pavarges , delto keisti ji speju reikes. Galingas variklis , nevien kad skraidyti su juom, tai yra mano silpnybe, :P
Toliau, Zmona kailinius turi, gavo juos pries mersiuka, o jos su dukrele labai jau smulkutes ir mazutes , taip kad vietos gale joms pakanka,. Taip , gal as mazumele per daug uzsimojau su tuo mersiuku, bet daryti reikia, o kaip kas bus, ziuresim

Fenixclub neprisijungęs   Cituoti
Old 2011-11-25, 10:31   #169
MBLORINSER

MBLORINSER's Avatar

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Fenixclub View Post
Vat cia smagiai pasiskaitinejau smagu isgirsti tiek nuomoniu ,tas yra labai gerai
Kas liecia dvd , istikro nusivyliau kokybe ziauriai, buvau pajunges alpine , tai ir senos standartines koloneles labai graziai groja. Zodziu nezinau , bet speju dvd eis lauku,
Toliau, del variklio, beda ta , kad varikliukas dabartinis yra stipriai pavarges , delto keisti ji speju reikes. Galingas variklis , nevien kad skraidyti su juom, tai yra mano silpnybe, :P
Toliau, Zmona kailinius turi, gavo juos pries mersiuka, o jos su dukrele labai jau smulkutes ir mazutes , taip kad vietos gale joms pakanka,. Taip , gal as mazumele per daug uzsimojau su tuo mersiuku, bet daryti reikia, o kaip kas bus, ziuresim
va kur zmogus normaliai sureagavo. tuos dvd tai zinau as juos navigacija kainuoja normali apie 300 euru radija padori ir panasiai televizorius apie 500eur ocia viskas viename ir tik koki 300 - 350 euruku. kokybes is tokios kopijos ner ko tiketis. turejau pionieriu pries 7-8 metus kasetinis buvo su cd deze kainavo jis tuo metu man 2500LT. devetas va daiktas ir grojo uz tuos pinigus miela klausyt. pasidarysi savo mercedesa kaip lelyte jei uzsideges esi. as ir noreciau savo visa pabert ir atsirestoruot bet taip yra kad mus skiria 2500km.

Old 2011-11-25, 10:34   #170
MBLORINSER

MBLORINSER's Avatar

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė PANTERA888 View Post
pastoviai ant sport rezhymo vazhyneji?
as ant E niekad nejungiu. labai jau tinginys tada pasidaro ant S kiek greiciau galvot pradeda.

Naujas pranešimas

Bookmarks

Pranešimų Taisyklės
Jūs negalite rašyti naujų temų
Jūs negalite rašyti pranešimų
Jūs negalite prisegti failų
Jūs negalite koreguoti savo pranešimų

BB code is Įjungtas
Šypsenėlės Įjungtas
[IMG] kodas Įjungtas
HTML kodas Įjungtas

Peršokti į

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Be raštiško MB1.LT sutikimo kopijuoti ir platinti www.mb1.lt esančią tekstinę, bei grafinę informaciją griežtai Draudžiama.
© 2007-2021 MB1.LT All Rights Reserved.