Go Back   MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams » Diskusijos Apie Mercedes-Benz » Mūsų Mercedes-Benz

Naujas pranešimas
Rodymo būdai
Temos įrankiai
Old 2012-01-14, 10:43   #171
Error

Statusas: Guest

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė woodoooo View Post
kai dienos sviesoj tai ne taip ir baisu.
Bet smugis buvo tikrai stiprus praktiskai nestabdant ant 50km/h

Cituoti
Old 2012-01-14, 12:44   #172
NISMAS

NISMAS's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: KNS

NISMAS is on a distinguished road

Standartinis

reiks apatini balki kur po buferiu, gal dar tokius puodukus kur prie lanzeronu sukas, jei ka tuos puodukus turiu gerus abu, televizoriaus nereiks keist nebent ta skardele po spyna. dar metosi lempos metalinis remas kazkurios puses pas mane

Restauruojame/parduodame pneumatinius kompresorius ir amortizatorius 867O 99479

Paskutinį kartą redagavo NISMAS; 2012-01-14 17:49 val.
NISMAS neprisijungęs   Cituoti
Old 2012-01-14, 14:00   #173
Error

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė NISMAS View Post
reiks apatini balki kur po buferiu, gal dar tokius puodukus kur prie lanzeronu sukas, jei ka tuos puodukus turiu gerus abu, televizoriaus nereiks keist nebent ta skardele po spyna. dar metosi lepos metalinis remas kazkurios puses pas mane
Butinai kreipsiuos jei prireiks

Cituoti
Old 2012-01-15, 12:13   #174
FAT

Statusas: Banned
Gyvenamoji Vieta: Memel

FAT is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė glutaminas View Post
pagalviu turbut jau nebuvo, jei nesove, nes turejo visos isikleist, gal apart sonines. O siaip, tau reikia nuvaryti pas nepriklausoma eksperta,lai priraso kiek kainuos remontas, tne 25stukos litu ar kiek, susirasyk tuos popierius, lai sudeda antspaudus, i pats nieko nelaukes pradek tvarkytis ta masina. Susitvarkysi per nepilna menesi, o paieskos, bei irodymu rinkimis policijoje gali uztrukti ir 3men, vazinesi su sutvarkytu mersu, ir tikiesi kad kazka suras. jei suras zmogu, reikalausi is jo 25t litu, ar kiek tau ivertines bus ekspertas, ir nesvarbu kad jau busi susiremontaves savo auto.
p.s. yra regitros puslapyje numeriu patikra, pasiziurek, gal suras tuos numerius ir parodys kas per marke.. gal netiksliai numerius uzsirasei.. pab andyk pakaitaliot kelias raides ir skaicius kol surasi lexus dzipa, greiciausiai rx buvo.
Nepatarciau tokiu variantu pasinaudoti, nes 99.9% draudimas reikalaus defektacijos akto sutikrinimo su ju ekspertais ir kai masina bus sutvarkyta, defektacija bus atliekama tik is nuotrauku kurias pateiks policija ir ta reikalaujama suma (ivertinta nepriklausomu ekspertu) daugeliu atveju sumazeja ~70%
Aisku jau saukstai po pietu, bet tokiu atveju padeda pazystami brokeriai kurie padaro galiojanti casco dar pries ivykstant ivykiui, nors ir ivykes ivykis

Paskutinį kartą redagavo FAT; 2012-01-15 12:18 val.
FAT neprisijungęs   Cituoti
Old 2012-01-15, 12:18   #175
glutaminas

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė FAT View Post
Nepatarciau tokiu variantu pasinaudoti, nes 99.9% draudimas reikalaus defektacijos akto sutikrinimo su ju ekspertais ir kai masina bus sutvarkyta, defektacija bus atliekama tik is nuotrauku kurias pateiks policija ir ta reikalaujama suma (ivertinta nepriklausomu ekspertu) daugeliu atveju sumazeja ~70%
Bet siuo atveju kaltininkas buvo neblaivus, ir pabego is ivykio vietos. Taigi, islaidas tures apmoketi kaltininkas. Blogiausiu atveju apmokes draudimas, daug nesigilindamas, o paskui isireikalaus is draudejo.

Cituoti
Old 2012-01-15, 12:22   #176
FAT

Statusas: Banned
Gyvenamoji Vieta: Memel

FAT is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė glutaminas View Post
Bet siuo atveju kaltininkas buvo neblaivus, ir pabego is ivykio vietos. Taigi, islaidas tures apmoketi kaltininkas. Blogiausiu atveju apmokes draudimas, daug nesigilindamas, o paskui isireikalaus is draudejo.
Tai kad nera to kaltininko ir kazin ar atsiras nors ir suradus numerio savininka, nes numerio savininkas neatsako uz tai kur panaudojami jo numeriai

FAT neprisijungęs   Cituoti
Old 2012-01-17, 18:12   #177
Error

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė FAT View Post
Tai kad nera to kaltininko ir kazin ar atsiras nors ir suradus numerio savininka, nes numerio savininkas neatsako uz tai kur panaudojami jo numeriai
Na bet jei tie numeriai priklauso konkreciai imonei,ta imone registruoja juos,nors ir vienai dienai,tai juk turi zinoti kam konkrecia diena juos isdave.
Manau bet kokiu atveju,nors ir neatsirastu automobilis vistiek atsakyti turetu ta imone?

Cituoti
Old 2012-02-14, 12:49   #178
FUN500

FUN500's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Klaipeda

FUN500 is on a distinguished road

Standartinis

o kaip pasibaige istorija su tuo slaptu Lexus? man tiesiog smalsu ar pavyko rasti galus?

FUN500 neprisijungęs   Cituoti
Old 2012-02-20, 21:49   #179
Error

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė FUN500 View Post
o kaip pasibaige istorija su tuo slaptu Lexus? man tiesiog smalsu ar pavyko rasti galus?
Kol kas niekas nieko.. :/ arba policija nedirba,arba nzn..daug niuansu visokiu,firma kuriai priklauso tie numeriai bando kalte versti kazkam kitam ir t.t. Viskas stovi kol kas vietoje.
Na, o as snausti neketinu,nes man reikalingas masiniukas. Taigi ikeliu shema,ko man dabar labiausiai reikia. Keliu cia,nors gal tikslingiau butu kelti pardavimo/ieskojimo temoje.
Gal kas tures ka parduoti is minetu daliu ar bent jau zinos kas tokias turi?
Reikalingos dalys nr.: 140,130,110,100,50,40,55,45 (keturios paskutines paminetos, manau plastmasines turetu buti,nors galiu ir klysti).
Galite rasyti cia,ka kas turi, bet jei ka mano tel. 8676 88992. Lauksiu detaliu pasiulymu
Attached Images
File Type: jpg Merso priekine dalis.jpg (185.1 KB, 68 views)

Paskutinį kartą redagavo Error; 2012-02-20 22:11 val.
  Cituoti
Old 2012-02-23, 08:51   #180
Error

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Error View Post
Kol kas niekas nieko.. :/ arba policija nedirba,arba nzn..daug niuansu visokiu,firma kuriai priklauso tie numeriai bando kalte versti kazkam kitam ir t.t. Viskas stovi kol kas vietoje.
Na, o as snausti neketinu,nes man reikalingas masiniukas. Taigi ikeliu shema,ko man dabar labiausiai reikia. Keliu cia,nors gal tikslingiau butu kelti pardavimo/ieskojimo temoje.
Gal kas tures ka parduoti is minetu daliu ar bent jau zinos kas tokias turi?
Reikalingos dalys nr.: 140,130,110,100,50,40,55,45 (keturios paskutines paminetos, manau plastmasines turetu buti,nors galiu ir klysti).
Galite rasyti cia,ka kas turi, bet jei ka mano tel. 8676 88992. Lauksiu detaliu pasiulymu
Na tai nejaugi niekas neturi pasiulyti minetu detaliu :/?

Cituoti

Naujas pranešimas

Bookmarks

Pranešimų Taisyklės
Jūs negalite rašyti naujų temų
Jūs negalite rašyti pranešimų
Jūs negalite prisegti failų
Jūs negalite koreguoti savo pranešimų

BB code is Įjungtas
Šypsenėlės Įjungtas
[IMG] kodas Įjungtas
HTML kodas Įjungtas

Peršokti į

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Be raštiško MB1.LT sutikimo kopijuoti ir platinti www.mb1.lt esančią tekstinę, bei grafinę informaciją griežtai Draudžiama.
© 2007-2021 MB1.LT All Rights Reserved.