Citata:
Pradžioje rašė lisas
turbut palaikysiu samagono minti.man asmeniskai rusai patinka-neblogi zmones ir paprasti.ko nepasakyciau apie lietuvius-teko nekarta susidurti su lietuviais-kurie uzmeta sarkaztiskas replikas be jokio tam pagrindo-juoko delei ir tai buvo ne viena syki.zinoma nasakau kad rusai geriausi.syki buvo kaune atsitikimas-su draugu nuvarom i parduotuve (draugas rusas) zinoma is mandagumo kalbejau su juo rusiskai,nes lietuviu kalba jam buvo ne lengviausias bendravimo budas.tai va parduotuvej kazka pirkom ir paprasem rusiskai-pardaveja i tai sureagavo piktai-as lietuvoj gyvenu ir kalbekit su manim lietuviskai.gal ji ir teisi,bet sueme koks tai pyktis (moters amzius apie 50m) klausiu tai gal rusiskai nemokat-sako ne ir nenoriu moketi.tai mane uzgavo.sakau tai tamsta pamirsai tarybinius laikus kai kalbejai rusiskai,na ir dar pasityciojom is jos,nes bendravo su mumis kaip su siukslem ir ka jus galvojat-atkirto atgal rusiskai taip,kad vos ne be akcento.iskart atsakiau,na matot vadinasi zinot rusu kalba ir jai koks rusas jums ka padare,tai nelaikykit pykcio ant visu.po to atsiprasiau ir isejau
|
O mano manymu jus pasielgete netaktiskai ir nemandagiai pardavejos atzvilgiu. ir nesuprantu kas cia per rusu tautos iprotis atvaziavus i Lietuva kalbeti rusiskai. Juk zmoniu kalbanciu rusiskai mazeja. O be to, cia Lietuva!!!    Man kazkodel Ispanijoj, Vokietijoj ar bet kur kitur niekada nekilo noras parduotuveje ar restorane su personalu kalbeti lietuviskai