Citata:
Pradžioje rašė glutaminas
Butent, is s klases tokie kaip as neismaneliai, tikisi patikimumo, kad visada, nors ir prie -30 uzsivesi ir isvaziuosi, bet butent mb w220 sito man uztikrint negali. O ir siaip, argi protinga senesniai nei vidutinio amziaus masinai vieno amortiko pakeitimas iseina apie 4000lt? Man siek tiek keistoka... Ir, kazkodel, nevaziuoja ji daug geriau nei analogai.. Beje, pas mane kiek naujesnis automobilis, irgi ant pagalviu guli, bet kiek teko skaitineti internete uzsienio forumuose, niekam dar neteko su ta beda susidurt.. Gal kad naujesne masina.. Nors is kitos puses, bmw 5er touring senai jau kazka panasaus daro ka w220, ir problemu nekazkiek.. Gerai, nebeerzinsiu jusu sioj temoj  Tik nuo to bus visiems mb fanams geriau, jei zmones perkantys mb, zinotu ju ligas, ir kiek gali reiket investuot-ir automobiliai bus tvarkingesni, nes tie kas neisgali, net neziures i ta puse..
|
tai tu galvoji cia vien mb beda o subaru legasy arba outback irgi tada sudina masina nes ir ji turi problema su situo dalyku arba pvz citroen, nors siaip citroen tai ten tai as ir tyliu srotan tik tinkama nesvarbu kuriu metu ji ten butu, tai ka tu negali viena kart investuot ir tada simta metu vaziuot? turet mersa ne koki ten su kokiu zaibu ant priekio arba audi audi dziaugiasi seima, ukininkai irgi dziaugiasi, biski skirk dalykus situos mersas yra gyvenimo dalis man pvz malonu mersa ir tvarkyt zinau kad sutvarkysiu turesiu vel aparata o kai turedavau kita tai budavo pirstus dauzydamas galvoju kaip padaryt kad nervai netruktu ir nepadegt man jos dabar, matos kad tu nejauti simpatijos mersam tai ko cia reiskies vazinek ten toliau su savo zaparozieciu tuo ar kuo ten be gedimu be nieko ne tame esme tie gedimai, gedima pasalini ir turi patvaria masina iki gyvenimo galo, va pasakiau ka galvoju apie mersus
|