Citata:
Pradžioje rašė glutaminas
Bavariska sh vezima? 7kl bmw shudas? nu taip,teisingai, kas ne mb, tas gavno 
Matai, pats vaidini labai kieta, bet gyvendamas norgej, nesugebi net norvegiskos auto nusipirkt.. reiktu pirkt norvegiska, klaustum kas geriau golf2 1.6benzas/dujos, ar w124  o kodeltaip klaustum, turbut pats gerai zinai ir supranti..  (nenustebciau jei po pusmecio kokiam teises forume butu klausiama ' HELP!!!! PADEKIT KAIP SUSIGRAZINT BRABANGU MERSA IS NORVEGIJOS, ATEME NES VAZINEJU ILGIAU NEI PUSE METU)
Del zalios salerkos ir mentu, yra nekarta stabde, tik reik zinot ka ir kapi sakyt ir nieko jie neirodo.. Bauda man rodos 60tukst kronu, bet irodyti neimanoma, bet kadangi esi kietas ir turtingas, vazineji su brabangiom auto norvegijoje, tai tau tu paslapciu zinoti nereikia, juk uzteks ir baudoms susimoketi 
|
nu jo atimineja,bet reikia susitvarkyt popieriu kaikuriuos kad galetum vazinet su lietuviska.nevisi tai zino.as jau 4metai su lietuviska vazineju.O del norvegiskos tai kam man ji reikalinga,nezadu as ce visa gyvenima gyvent,o uz 500 ce sumokesi tokias saibas,kam to reikia draudimai keliu mokesciai,man tik lietuviskai draudima brangesni tenka pirkt,kad skandinavijoj galiotu,ir kas tris men as grizineju,aisku jiem tai parodau,kad buvau isvykes,o kaip ten yra,niekas nezino
|