Pafotkinsiu prie progos.
Taigi, daug uzsispyrimo, dvi savaites diena is dienos darbo, daug bandymu, visko buta ir pagaliau rezultate w220 stovi ant spiruokliu, tikslas pasiektas

Norimas aukstis isgautas, be jokiu spiruokliu pjovimu, gadinimu, tiesiog pritaikyta viskas nuo mercedes benz modeliu, amortikai spiruokles, viskas nuo mb

Esu toks zmogus, kuriam patinka visokie, galima sakyti nestandartiniai dalykai, man patinka bandyti padaryti tai ka sugalvoju, nematau nieko blogo, kad pasidariau vaziuokle paprastesne, ne delto, kad nera pinigu tvarkyti amortikus, beje mano amortikai visi sveiki, visa air'matic sistema sveika, ir dabar viskas pardavinejama.

Vaziuoja lb minkstai!
Tiesiog vel sugalvojau ant vasaros padaryti maza projekteli, kur w220 padarysim "nesveika" masinyte, manau noras issipildys, pasidalinsiu ir savo mintimis su forumo draugais, gal kam patiks, tai ka darau, o kitiem gal nelabay, ir tikrai kaip kazkas kalbejo apie lemputes xenon ir paprastas, kad keisiu, ce tikra nesamone, kartais snekat nesamones. sory uz ot.
Priziurejau daug videku, ir manau iseis geras variantas is w220 su jo originalia, amg, wald ir lorinser apdaila, darysiu kazka vienetinio dalyko, bandysiu panaudoti visas apdailas ant masinos, jas derinant..
Galiu pasakyti tik tiek, kad ce nebe pirmas mano mersas ir nebe pirmas projektas..
Esu turejas tris w140 mb, ir va pirmas mano w220
Mano buvusieji:
20.jpg
24.jpg
26.jpg
O sekantis w220 bus daugiau foto pavasari, kaip atrodis bent tai kaip as tikiuosi...
Nes bus visas is sidabrines spalvos perdazytas baltai.. sudetos apdailos, ratai..
Parodysiu ir vel galeste uz kazka nuteisti uz kazka gal pagirti.