Citata:
Pradžioje rašė Mb 140
prei to pacio kas susidures su sony nex 5n?cia kaip megejui,ar yra geresniu varijantu
|
sesuo turi sita ir sau norejau pirkt maziukas labai smagus rankose. keiciami objaktyvai gan brangus valdymas visas per meniu tai jau didelis minusas del ko ir nepirkau. jis yra mirrorlees
tai yra ne veidrodinis. tai ira jis neturi akutes ir fotografavimas vyksta ziurint i LCD bet funkcionuoja kaip tikras DSLR.
sau pasemiau NIKON D3100 smagus daikciukas ir ypac pradedantiesems. tikrai rekomenduoju.
turiu:
nikkor AF-S 18-55mm 3,5-5,6G kitinis
nikkor 50mm 1.8D ( sita parduot noriu nes pas mane nera kameroje servo tai ji man ne atofokusuoja) noreciau 35mm nes pritaikius 1.5 faktoriu gaunasi 52.5mm (CANON faktorius 1.8)
sigma DG 70-300mm sita uzdejes buvau keleta kartu bet jis neturi VR (vibracijos slopinimo) o as neturiu gero tripodo tai nulaikyt neiseina jo stabiliai.
norint isgauti ta faina dalykely nuotraukose kai norimas objektas ira ryskus o viskas uz jo ir pries jy susilieje reiktu objektyvo su kuo didesniu f-stop f 1,2 f1,4 sitie gan brangus f1,8 geras ir kaina nesikandzioja cia ( skaicius f1.2 yra didsnis uz 1,8 )
foto aparata turiu nesenai tai ir nuotrauku neturiu ka grazaus parodyt.
|