Go Back   MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams » Įvairios Temos » Off Topic

Rodymo būdai
Temos įrankiai
Old 2012-10-31, 16:50   #11
ShotGun

ShotGun's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas

ShotGun will become famous soon enough

Standartinis

Kas del ringtonu, tai priskyrineti kazkoki mp3 kaip ringtona, mano nuomone yra nesamoninga,nes dauguma dainu turi izanga, ir kol ji groja,tai dazniausiai net nesigirdi, kad skambina kazkas. O jei google paieskai iphone ringtones, primeta milijonus dainu, kur jau buna iskirpta butent tos 30s, kuras ir norisi uzsidet, kaip ringtona, o ne 1.5 min izanga. Tai jei manes paklaustu, ar tau patogiau atsisiusti norimos dainos ringtona nemokamai, ar imt mp3, ji karpyt, tada kaip i flasha nukopijuot, tai sakyciau, kad karpyt tikrai tingiu.

Kas del filmu, tai is vienos puses nervina, kad juos reikia konvertuot, bet man filmai telefone reikalingi tik vaziuojant atostogu i siltus krastus. Tai i I phona 16gb sutilpo sezonas mano ziureto serialo ~21-22 serijos ir 5 paprasti filmai ( ir viskas uzeme apie 9-10GB, liko muzikai, foto ir navi). Tai o jei pradet kelt tuos filmus tokiu formatu, kokie jie yra, tai ten ir 64GB korteles i androida kazin ar uztektu.

ShotGun neprisijungęs   Cituoti

Bookmarks

Pranešimų Taisyklės
Jūs negalite rašyti naujų temų
Jūs negalite rašyti pranešimų
Jūs negalite prisegti failų
Jūs negalite koreguoti savo pranešimų

BB code is Įjungtas
Šypsenėlės Įjungtas
[IMG] kodas Įjungtas
HTML kodas Įjungtas

Peršokti į

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Be raštiško MB1.LT sutikimo kopijuoti ir platinti www.mb1.lt esančią tekstinę, bei grafinę informaciją griežtai Draudžiama.
© 2007-2021 MB1.LT All Rights Reserved.