Go Back   MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams » Diskusijos Apie Mercedes-Benz » Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius

 
Rodymo būdai
Temos įrankiai
Old 2014-03-12, 21:05   #15
Artunas
 
Artunas's Avatar
 
Statusas: Administratorius
Užsiregistravo: 2012-10-27
Gyvenamoji Vieta: Kaunas
Pranešimai: 5,514

Artunas is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė 400E View Post
Pritariu, kad su sitas modelis nera is pigiuju islaikymo atzvilgiu, kad ir maniskis atrodo ir ieskojau ilgai ir nupirktas gan tvarkingas, bet lyginant su kitais mb ka turejau, tai islenda ir daznai visokiu smulkmenu, o tos smulkmenos kainuoja, ne po 20lt, jau nesneku apie 124 mersus su kuriais neturedavau isvis problemu, bet kad ir FL 210tas, pirkti kartu su 211, nu 1 ar 2 dienu skirtumas, pirkti prie gera pusmeti, tai abudu davedus iki to, kad butu galima eksploatuot, tai 210to dar neteko nieko daryt po to, o su 211, tai kiekviena menesi islenda kas nors, tai parkas numire, tai stabdziu klaida, tai veidrodelis nesilanksto, xenono blokelis numire, vel kazkokia klaida, spyne uzsilenke, zek jau turbinos reguliatorius kazkoks ir t.t. nu atrodo nieko labai rimto, bet sumos, kai nori daryt ne belenkur ir nebelenkaip, o sau ne pardavimui, tai gaunasi tikrai ne mazos, kai viska primeciau, tai per pusmeti susidare suma nejuokinga, o atrodo vaziuoja nedaug jinai, zmona iki darbo atgal, iki sporto ir atgal, drauges panasiai, o jei pastoviai drozt kasdien po miesta maltis, tai manau, prasidetu reikalai ir su varikliais ir dezem, prikista elektru, mirsta visokie kompai daviklaii, toks vaizdas galo nera, tai manau, kad kaip darbinis ekonomiskas arklys tikrai sita masina netinkama yra. Man jinai tokia trapi, kiekviena kart ilipes klausai ar nepypsi vel kokios klaidos ar siaip kokiu garsu neatsirado, bijai atrodo, kad ka ne taip padarysi. Del sanaudu, tai kaip bevaziuosi su mano 2.7 miestas 9-10, uzmiestis +/-6. Dar plius daisdeda problemos su vagystem jei komplektacija geresne, o manau visi nori kuo geresnes, jau lupo viska ka imanoma is jo lupt, parkus saugok, telikus saugok, islupa, draudimai, laikas, nervai ir panasiai. Cia taip pavariau, kad atrodo varyciau ant situ masinu, bet nieko panasaus, man jinai patinka, man negaila nei lito ant jos isleisto, man malonu su ja vaziuot, grazi ir t.t., tiesiog taip jau su jom yra ir viskas.

Bet tau tikrai manau tiesiog nepasisekė su tuo auto, iš to ką prirašei net pagalvojau kad skenduolį paėmei. Su savo W211 pramyniau 160k, apart puslės remonto neturėjau jokių rimtų bėdų, tepalai, važioklė proto ribose, klima kas pavasarį neveikdavo, klaida pastoviai kažkokią trindavau. Viena patikimiausiu mano turėtų mašinų. Aišku gal komlektacija skurdi buvo, bet sesdamas į ją nė karto net nesusimasčiau kad galiu kelyje sugesti.

Artunas neprisijungęs   Cituoti


 

Bookmarks


Pranešimų Taisyklės
Jūs negalite rašyti naujų temų
Jūs negalite rašyti pranešimų
Jūs negalite prisegti failų
Jūs negalite koreguoti savo pranešimų

BB code is Įjungtas
Šypsenėlės Įjungtas
[IMG] kodas Įjungtas
HTML kodas Įjungtas

Peršokti į


Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Be raštiško MB1.LT sutikimo kopijuoti ir platinti www.mb1.lt esančią tekstinę, bei grafinę informaciją griežtai Draudžiama.
© 2007-2021 MB1.LT All Rights Reserved.