Visi tyli, vasara baiginėjasi, bet grill sezonas tik įsivažiuoja nusipirkau Sous Vide, tai dabar pradedu naujo lygio eksperimentus
Mėsinio Hailendo jaučio brandinti šonkauliai. 12 valandų vakuume su prieskoniais: juodi pipirai, paprika, česnakas, čili, druska, imbieras, medus, sojos padažas. Dabar įmečiau į So-Vi, 65 laipsniai ir manau minium 30 valandų. O rytoj vakare keliaus į Bono, bus aptepti BBQ glazūra ir apskrudinti jau dabar seilė varva....
Ir dar nuopjova nuo šonkaulių (nežinau kaip pavadint šį mėsgalį). 12 valandų vakuume su česnaku, druska, pipirais ir žvėrienos prieskoniais, dabar keliaus į Bono kokioms 3 valandoms pasirūkyt (70-80 laipsnių).
Rezultatu pasidalinsiu
__________________
A208 CLK430 AMG
Tesla M3
Octavia RS
_______________
EX:
W164 ML350 CDI
W215 CL500
W211 E320 CDI
W203 C270 CDI
|