Na visgi nesusilaikiau ir nusprendziau pasisemti protingu minciu ir ideju kodel taip gali buti. Orai atsilo, bet sanaudos taip ir nekrenta. Mano manymu tokios sanaudos yra per dideles siam automobiliui. Nekyla ranka pradeti purtyti viska is eiles, todel galvoju paklausiu jusu kokia yra didziausia tikimybe, kas tai gali itakoti.
Sanaudos mieste 11-12l (Vilnius, misrus paros laikas)
Sanaudos uzmiestyje 8-8.5 (Greitis 100-110km/h)
Sanaudos tai KA RODO borto kompiuteris, bet matavau ivairiais budais, tai labai nedaug skiriasi, tikrai pakankamai tiksliai rodo, ne kaip W210 modeliuose gerokai mazina.
Vairavimo stilius labai ramus, kas mane pazysta, zino kaip vazineju ir gali patvirtinti

)
Automobilis: S211 E270 120kW automatas, R18 245/45
Pasiskaitinejau vakar uzsienio ir Lietuvos MB forumos, visiems +- mieste su R17/R18 9l/100km, uz miesto 6l/100km prie 100-110km/h...
Tikrino purkstukus su staru, bet ne ant stendo... Tai visi normos ribose.
Ir dar vienas dalykas kuris nera aisku:
,,Charge pressure positioner'' pas mane rodo 95%, nors kiek pamenu ribos jo yra zemiau 90%. Ar tai gali itakoti sanaudas ir apskritai kas tai per daiktas?
Dar vienas dalykas ka esu pastebejes, nezymus traukos skirtumas. Kartais masina sauna i prieki po kickdowno, o kartais atrodo, kad kazkas ja lyg ir laiko

bet tas skirtumas nera dideles, paprastas zmogus turbut nepastebetu, bet as kai vazineju kiekviena diena, kartais jauciu ta nedideli skirtuma.
Turiu minciu del greiciu dezes, ar tik nebus problema joje? Gal cia hidrotransformatorius kaltas ar kaip jis ten vadinasi? P.S. jokios vibracijos vaziuojant, masina netrukcioja, apsukos nesokineja vaziuojant... Bet keistas dalykas, jog stovint ant laisvu variklis dirba pakankamai tyliai, taciau ijungus D ar R pradeda gana garsiai dirbti, praktiskai dvigubai garsiau netgi, toks jausmas, kad greiciu deze gautu labai dideli kruvi tuo metu.
As nezinau ar visi sie dalykai turi kazkokia sasaja, bet sakau, ka esu pastebejes ir labai idomu butu issiaiskinti, nuo kur ir ka pradeti tikrinti.