Go Back   MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams » Diskusijos Apie Mercedes-Benz » Mūsų Mercedes-Benz

Old 2013-05-21, 13:12   #11
KestasMB1

KestasMB1's Avatar

Statusas: Pastovus MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Klaipeda

KestasMB1 is on a distinguished road

Standartinis :)

Citata:
Pradžioje rašė Hunter View Post
Ka su alkuniniu dare? Jeigu slifavo tai daug vilciu nedek, nes MB leidzia slifuoti tik tada jeigu pavirsiaus kietumas atitinka nurodymus. Del storos tarpines po galva del E95 galingumo prarasi nemazai. Kita vertus daug km turbut neplanuoji sukt.
Apkatkes metu neuzdrozk ir dazniau pasikeisk tepalus, meistras turbut sake
Alkunini priaugino ir slifavo, padare sotke i sotke. Kiek jis laikys nzn.
tarpine uzsidejau, nes, tas motoras ir taip sportinis ir skaitau kad gudrauti ir manyti, jog esi gudresnis uz mersu gamykla neverta. Edantis motoras benza, 98 man kainuoja lentynos kaina, 95 - litu pigiau, del kuro ekonomijos ir dejau soresne tarpine, vaziuoju ramiai, nedraskydamas as jos. Ne ta masina kuria reiketu grezti. Kai vaziuoju pats kasdien su 3,2CDI plyta W211 tai zinai , ten gali ir 200kw buti senam bendzine, jau pagreiciai nestebina , kolkas ko norejau to pasiekiau- voztuvai sureguliuoti idealiai, jokio barskejimo (anksciau buvo geda ir uzsivesti tiesa sakant).

Jei kas nenupirks netycia, tai planuociau iki kitos vasaros perdazyti sonus, nes kebulas su kosmetiniais defektais, norisi kad butu lygus sonai, gal jeskes kapota uzdeti, pertraukti stoga is vidaus, atpoliruoti ratu palanges, na o tada ji man patiks labai )) nes bus zauber tai garso aparatura davesti iki proto . ir vezios jis mane i dreverna kaituoti per vasaras

Bookmarks

Temos įrankiai
Rodymo būdai

Pranešimų Taisyklės
Jūs negalite rašyti naujų temų
Jūs negalite rašyti pranešimų
Jūs negalite prisegti failų
Jūs negalite koreguoti savo pranešimų

BB code is Įjungtas
Šypsenėlės Įjungtas
[IMG] kodas Įjungtas
HTML kodas Įjungtas

Peršokti į

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Be raštiško MB1.LT sutikimo kopijuoti ir platinti www.mb1.lt esančią tekstinę, bei grafinę informaciją griežtai Draudžiama.
© 2007-2021 MB1.LT All Rights Reserved.