Citata:
Pradžioje rašė Kleckas1978
labai noreciau paziureti i tai  kaip fli ilinguoja galini langa  na nebent pats su subu stumdai  arba koki 1mm juda cia jau drebejimas
kad zinau ka sneku galiu - garantuoti 100%
pas pati masinoj JL audio 1000/1 ir JL 12w7 - ir tai nieko ten stipriai nepurto sedane, kai paklausai 2-4 kw su keliais subais tai atrodo kad vos teveikia pas mane 
Kokiam golfe tai atrodo kad masina isardys.
Ir nepezekit kad kiekvienam gabalui savaip ir t.t. klausykit orginaliu kompaktu ir bus ok, beje su mago pagalba galima visai lengvai ir greitai pamazinti ar padidinti subo lygi, taip pat yra normaliem stiprintuvam distanciniai reguliatoriai (per laida) ir t.t.
taip kad jei jums linguoja su fli tai ir linguokit bet neskleiskit ereziju 
|
esu as mates kaip tie fli linguoja tikrai kaip toks fulekas ispudingai aisku garsas slykstus iskraipymai ir velavimai visokie bet kas nori pigei ir gerai kepenis kad atspardytu tai renkas fli ir patenkinti visi buna kol neatsibosta tas nuostabus kainos ir kokybes santykis
jl geras daikras pas mane pati du stovi aisku tos serijos silpniausi buvo bet as juos naudoju vietoi eklipsiu (kiausiu) tai ju nominalas 150w bet davis jiems 300 jie taip tasko kad visas salonas dreba ir tikrai apgroja visus fli kurie ten po 400w raso kad stumia