Go Back   MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams » Diskusijos Apie Mercedes-Benz » Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius

Naujas pranešimas
Rodymo būdai
Temos įrankiai
Old 2010-05-21, 20:10   #1
Edgis

Edgis's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Šiauliai

Edgis is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę Edgis per Skype™

Standartinis

Dujas irgi gali atsukt

Back in da house: 201.128
Daily driver: Chevrolet Trans sport aka Fake Taxi
Naudotos MB dalys (Šiaulių regionas) tel:; Edgaras tel: 867635773 Gryša tel: 868631990
Picų išvežiotojas su plafonu ant merso ir užkietėjęs teoretikas™

Aš visada branginsiu išankstinę ir niekuom nepagrįstą nuomonę, kurią apie jus susidariau.
www.sidabrostrele.lt Mercedes-Benz automobilių ir sunkvežimių remontas bei prekyba naujomis dalimis.
Edgis neprisijungęs   Cituoti
Old 2010-05-21, 20:23   #2
Mb 140

Mb 140's Avatar

Mb 140 is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė M'Bejus View Post
Jau tik nepradek sekti pasaku Benzui bent jau sukelt apsukas gali jei reikia, be to C lengvesnis ir daugiau kw
tu man nepasakok kaip vaziuoja 1.8ltr c kalse,nes pas daznai pavazineju,tupumas ir neblogas jo cia kaip visada visi girs savo,kad traukai ir t.t.arba jei netraukia tai uzdroztas.o KW irgi nelabai gali lygint,nes kaip pvz 2.2 cdi turi apie 90kw ir 1.8 benzas turi panasiai,o trauka skiresi zymiai

Mb 140 neprisijungęs   Cituoti
Old 2010-05-24, 15:47   #3
M'Bejus

M'Bejus's Avatar

Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Utena

M'Bejus is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę M'Bejus per Skype™

Standartinis

O tai sitas kur skelbime rudas CDI?

Old 2010-05-19, 20:42   #4
liudas777

liudas777's Avatar

Gyvenamoji Vieta: Vilnius-Panevėžys

liudas777 is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę liudas777 per Skype™

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė mariukaz View Post
duju iranga irigi kainuoja..
kas del akumo, zvakiu ir uzsalusios saliarkos, tai per ziema (o siemet ji buvo tikrai salta) jokiu problemu nepatyriau, isskyrus tai kad per mano neapdairuma baigesi kuras.
Is pliusu tai traukos ir kuro sanaudu santykis
be to turint dyzeli galima pigiau gauti kuro, pvz mano sanaudos pinigine israiska yra 18 lt/100km kokia masina ima 9 litrus duju? golfas 1.6?

pries tai turejau E320 su dujom, todel zinau ka lyginu, ir vienareiksmiskai galiu pasakyti kad E300 TD man patinka labiau o turbut dar labiau patiktu 320 CDI

P.S. bet 2.2D tikrai nepirkciau, geriau Audi A6 C4 1.9 TDI
Nu tai tau pasisekė nusipirkt tvarkingą dyzelį, kas yra labai reta. Pažįstu kelis dyzelistus tai jie dėkoja dievui kad yra toks dalykas kaip dyzelis ir patys nėra gyvenime turėję dyzelinės mašinos. Aišku apie naujus dyzelius nekalbu, kur apynaujis automobilis tai faktas, kad nebus uždrožtas, bet pagrinde ką Lietuvoj turim tai tokie grabai kad ten iš remonto dirbtuvių neišlenda. Pastoviam važinėjimui tikrai nebenoriu dyzelio... Bet aišku čia mano asmeninė nuomonė. Mariukaz tikiu kad tavo MB tikrai tvarkingas ir ilgai neges.

liudas777 neprisijungęs   Cituoti
Old 2010-05-19, 20:44   #5
Tomskis

Tomskis's Avatar

Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Tomskis will become famous soon enough

Nusiųsti žinutę Tomskis per Skype™

Standartinis

dauguma vazinejom, del to ir sakom, uz greiti baudu gali pririnkt ir su 0.9 kubaturos motoru, cia variklio galia nieko nereiskia mieste iki 70km/h net motoroleris isibegeja, o greitis jau virsytas. is tikro yra zmoniu kuriems nereikia traukos, tebunie, bet tas Lucas siurblys.... jeigu pakeist i bosch tai galima kentet. 2.2 motoras tinkamas mieste vazinet ir tai jei vienas zmogus, nes net i mano 2.5 kai atsiseda keturi zmones, jau jauciasi kad truksta smarves, tas pat ir trasoj ant lenkimo.

Old 2010-05-19, 21:16   #6
mariukaz

mariukaz's Avatar

Gyvenamoji Vieta: Vilnius - Ukmergė

mariukaz is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė liudas777 View Post
Nu tai tau pasisekė nusipirkt tvarkingą dyzelį, kas yra labai reta.
tiesiog reikia tikrinti pries perkant.. as nuvariau i Rimo servisa, jie apziurejo ir pasake: pirk!
Jis prabeges apie 400 000 km, bet kuo puikiausiai rieda toliau Siaip manau jei masina buvo tvarkingai priziurima, 400K nera kritine riba

Tomski, man 3.0 svarves truksta bet kai persedu i tarnybini 2.5 TDI, is karto pajauciu skirtuma

Mano buves E320.. ech..

mariukaz neprisijungęs   Cituoti
Old 2010-05-19, 21:29   #7
Tomskis

Tomskis's Avatar

Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Tomskis will become famous soon enough

Nusiųsti žinutę Tomskis per Skype™

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė liudas777 View Post
Nu tai tau pasisekė nusipirkt tvarkingą dyzelį, kas yra labai reta. Pažįstu kelis dyzelistus tai jie dėkoja dievui kad yra toks dalykas kaip dyzelis ir patys nėra gyvenime turėję dyzelinės mašinos. Aišku apie naujus dyzelius nekalbu, kur apynaujis automobilis tai faktas, kad nebus uždrožtas, bet pagrinde ką Lietuvoj turim tai tokie grabai kad ten iš remonto dirbtuvių neišlenda. Pastoviam važinėjimui tikrai nebenoriu dyzelio... Bet aišku čia mano asmeninė nuomonė. Mariukaz tikiu kad tavo MB tikrai tvarkingas ir ilgai neges.
liudai, tu paragaves seno dyzelio, todel tavo tokia ir nuomone, pralektum su galingu dyzeliu, apsiverstu tavo akys 100%, kalbetum visiskai kitaip, buvo laiko tarpas, 90-2000 metais, kai gamino gerus dyzelius, paskui pradejo taupyt, ir nauji jau nebekokie. o patys pirmi senukai dar negeri buvo nes buvo tik pati pradzia. visi senieji dyzeliai yra patys geriausi, VW/AUDI 1.6D, 1.9d, MB 2.0, 2.5, 3.0, Opel 1.7 ir t.t. ir t.t. pravaziave labai daug km ir jokiu problemu, nes ten nebuvo jokiu technologiju, nera kam gesti.
tavo mersui amzius jau, jis ir taip atitarnavo, gal tu ant jo piktas, del to susidarei tokia nuomone. o dyzelis yra gerai, dyzelis visada patvaresnis ir ekonomiskesnis, del to daugiau ir kainuoja. parodyk benza nuriedejusi tiek km kiek dyzelis

Old 2010-05-19, 21:35   #8
mariukaz

mariukaz's Avatar

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė tomskis View Post
mb 2.0, 2.5, 3.0,
2.9 td

Mano buves E320.. ech..

Old 2010-05-19, 21:43   #9
liudas777

liudas777's Avatar

Gyvenamoji Vieta: Vilnius-Panevėžys

liudas777 is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę liudas777 per Skype™

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Tomskis View Post
liudai, tu paragaves seno dyzelio, todel tavo tokia ir nuomone, pralektum su galingu dyzeliu, apsiverstu tavo akys 100%, kalbetum visiskai kitaip, buvo laiko tarpas, 90-2000 metais, kai gamino gerus dyzelius, paskui pradejo taupyt, ir nauji jau nebekokie. o patys pirmi senukai dar negeri buvo nes buvo tik pati pradzia. visi senieji dyzeliai yra patys geriausi, VW/AUDI 1.6D, 1.9d, MB 2.0, 2.5, 3.0, Opel 1.7 ir t.t. ir t.t. pravaziave labai daug km ir jokiu problemu, nes ten nebuvo jokiu technologiju, nera kam gesti.
tavo mersui amzius jau, jis ir taip atitarnavo, gal tu ant jo piktas, del to susidarei tokia nuomone. o dyzelis yra gerai, dyzelis visada patvaresnis ir ekonomiskesnis, del to daugiau ir kainuoja. parodyk benza nuriedejusi tiek km kiek dyzelis
Žinau kaip yra su MB W123, W124, Audi 1.6TD, 1.9TD, 1.9TDI, 2.5TDI, Vectra 1.7D, W210 270CDI, Xantia 1.9TD dar gal pamiršau ką paminėt. Tomski, savo dyzeliu tikrai džiaugiuosi, nes jis nemirtingas yra, tik žiemą su užkurimu bėdų turiu. Iš esmės piktas ant dyzelių esu todėl, kad jie dažniausiai yra gerai nuvaikyti, remontas brangesnis. Daugumai kolegų remontas dažnesnis (kalbu ne tik apie variklį, važiuoklė atitarnavus, salonas sutrintas), dyzelyje mažiau privalumų. Motoro dinamika net turbininio dyzelio nepralenkia benzino. Aišku smagus tas turbinos užsipūtimas, bet norisi šio to daugiau.

Aj beje Mariukaz, sakai kad reikia tikrinti, bet kad nuvažiavus pažiūrėt jau pamatai, kad nėra ką tikrint. Nežinau matyt kur ieškot tvarkingų dyzelių, bet dauguma mano pažįstamų taip pat nerado normalaus pasirinkimo.

liudas777 neprisijungęs   Cituoti
Old 2010-05-19, 21:45   #10
mariukaz

mariukaz's Avatar

Standartinis

Citata:
dyzelyje mažiau privalumų.
cia tai teisybe...

nors viena karta mobile.de maciau juoda E290 su visiais privalumais, net galines sedynes buvo sildomos

Citata:
Nežinau matyt kur ieškot tvarkingų dyzelių
turbut is vakaru europos nors savo nusipirkau is kaimyno..

Mano buves E320.. ech..

Naujas pranešimas

Bookmarks

Pranešimų Taisyklės
Jūs negalite rašyti naujų temų
Jūs negalite rašyti pranešimų
Jūs negalite prisegti failų
Jūs negalite koreguoti savo pranešimų

BB code is Įjungtas
Šypsenėlės Įjungtas
[IMG] kodas Įjungtas
HTML kodas Įjungtas

Peršokti į

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Be raštiško MB1.LT sutikimo kopijuoti ir platinti www.mb1.lt esančią tekstinę, bei grafinę informaciją griežtai Draudžiama.
© 2007-2021 MB1.LT All Rights Reserved.