Go Back   MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams » Techninė Pusė. Remontai Ir Kiti Techniniai Dalykai » C Klasė (W202, W203, W204, W205)

Rodymo būdai
Temos įrankiai
Old 2010-12-07, 21:29   #11
vakum

Statusas: Naujasis MB1 Narys

vakum is on a distinguished road

Standartinis

Kas is vilnieciu galetu pravezinti su savo C.. noreciau paklausyt, kaip dirba..

vakum neprisijungęs  
Old 2010-12-07, 21:46   #12
Pooshkis

Statusas: Pastovus MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Pooshkis is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė vakum View Post
Kas is vilnieciu galetu pravezinti su savo C.. noreciau paklausyt, kaip dirba..
na galima, kuria diena butu susitikt, nesunku pravezt

Pooshkis neprisijungęs  
Old 2010-12-08, 12:17   #13
vakum

Standartinis

Ok, tada i pm parasyk savo nr.. susisieksim

vakum neprisijungęs  
Old 2010-12-08, 12:40   #14
samagonas

samagonas's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Sevilla

samagonas is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę samagonas per Skype™

Standartinis

dazhnai vazhineju su 220cdi w203 cupu, viskas ten labai tvarkinga,pravazhiaves apie 100.000km. jau buvau ir forume kazhkur uzhsimines, kad man tas variklis tai krioklys,o shaltas tai visai kriokia , chia sakau,kai gaza staigiau uzhspaudi, o shiaip priprantamas dalykas.

samagonas neprisijungęs  
Old 2010-12-08, 15:12   #15
vakum

Standartinis

Na va va.. as bandau su kitais dyzeliais lyginti, tai tikrai w203 garsus yra.. traktoriukas toks

vakum neprisijungęs  
Old 2010-12-08, 20:03   #16
lisas

lisas's Avatar

Gyvenamoji Vieta: UK

lisas is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę lisas per Skype™

Standartinis

Citata:
taip, turejau omeny ta perdanga, tarp variklio ir salono..
Del guoliu tai nezinau, o pvz negaletu del variklio pagalviu pavargusiu but tokie simptomai?
kai vasara buvau lietuvoj tai irgi bandziau spresti ta problema del garso.buvau nuvaziaves klaipedoj i duslintuvu centra kad paziuretu kame reikalas,nes kai tik uzvedi dirba kaip traktorius kol truputi nepalyla ir kai vaziuoji ir paduodi staigiai gazo,tai irgi blerbia.na zodziu duslintuvu centre apziurejo visa duslintuva ir nieko nerado,tada pasiule nuvaziuoti i silberi-mat jie daugiau su mersais susiduria ir gal ka daugiau pagelbes.nuvaziavau i silberi-paeme mano masina i dirbtuves ir irgi nieko nerado,po to pavazinejo su ja ir pasake kad pagalves siek tiek susedusios ir reikia jas pakeisti,nes kai pagalves suseda,tai atriranda tokia kaip vibracija ir toliau bla bla bla bla.
zodziu pasikeiciau tas pagalves ir nifiga nieko nepadejo ismeciau kaip i beveik 500 lietuvisku.bet galvoju jai sako tai gal zino arba tik norejo atsikratyti.visos garso izoliacijos pas mane yra sudetos plius dar auto aparatura dedamas isklijavau papildoma garso izoliacija,bet vistiek tai nieko neisprende ir negalejo isspresti,nes garsas tai eina is duslintuvo.zodziu nustate kad garsas yra toje vietoje kur katalizatoriaus vamzdis sakojasi i du vamzdzius.ir dar silberi pasiule visa duslintuva pasikeisti-nepigus pasiulymas.turiu ideja,gal kokia kolektoriau ismetimo tarpine parejusi,nes kai tik uzvedi tai kokia minute blerbia ir vos tik truputi pasilus varikliai garsas zenkliai sumazeja-vadinasi kazkas pasyla ir issiplecia ir kazka truputi uzsandarina kad garso nera tiek daug kaip buvo.logiskai mastant vos tik uzvedus varikli daugiausiai syla ismetimo kolektorius ir duslintuvas.
duslintuvas tvarkoj-skyliu nera,tada lieka tik kolektoriaus tarpine.
isvada-keisiu ismerimo kolektoriaus tarpine pavasari,bo dabar sabaka salta ir pirsciukai gali labai susalti

lisas neprisijungęs  
Old 2010-12-08, 20:19   #17
Pooshkis

Statusas: Pastovus MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Pooshkis is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Na va va.. as bandau su kitais dyzeliais lyginti, tai tikrai w203 garsus yra.. traktoriukas toks
o su kokiais dyzeliais lyginai? nes pvz zinau, kad saab'as 2.2 dirba daug garsiau nei 1.9TiD, o garso skirtumas atsiranda del to, kad pas 2.2 stovi grandine, o pas 1.9 dirzas variklio.. o siaip kiek teko jau speti palyginti, panasios kubaturos dyzelinius variklius su savo, skirtumo tikrai nepajauciau jokio garso atzvilgiu..

P.S. vakum, nr issiunciau

Pooshkis neprisijungęs  
Old 2010-12-08, 21:29   #18
vakum

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Pooshkis View Post
o su kokiais dyzeliais lyginai? nes pvz zinau, kad saab'as 2.2 dirba daug garsiau nei 1.9TiD, o garso skirtumas atsiranda del to, kad pas 2.2 stovi grandine, o pas 1.9 dirzas variklio.. o siaip kiek teko jau speti palyginti, panasios kubaturos dyzelinius variklius su savo, skirtumo tikrai nepajauciau jokio garso atzvilgiu..

P.S. vakum, nr issiunciau
Tai vat ir lygninau su Vectra C 2.2 dyzeliu, kurios variklis turi but ir pas Saab'a 2.2 .. vat.. Tai man vectrice tyliau dirba..

Del duslintuvo, tai ir as buvau nuvaziaves patikrint, tai paziurejo meistrai ir nerado prie ko prisikabint.

vakum neprisijungęs  
Old 2010-12-10, 16:25   #19
M'Bejus

M'Bejus's Avatar

Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Utena

M'Bejus is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę M'Bejus per Skype™

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė lisas View Post
kai vasara buvau lietuvoj tai irgi bandziau spresti ta problema del garso.buvau nuvaziaves klaipedoj i duslintuvu centra kad paziuretu kame reikalas,nes kai tik uzvedi dirba kaip traktorius kol truputi nepalyla ir kai vaziuoji ir paduodi staigiai gazo,tai irgi blerbia.na zodziu duslintuvu centre apziurejo visa duslintuva ir nieko nerado,tada pasiule nuvaziuoti i silberi-mat jie daugiau su mersais susiduria ir gal ka daugiau pagelbes.nuvaziavau i silberi-paeme mano masina i dirbtuves ir irgi nieko nerado,po to pavazinejo su ja ir pasake kad pagalves siek tiek susedusios ir reikia jas pakeisti,nes kai pagalves suseda,tai atriranda tokia kaip vibracija ir toliau bla bla bla bla.
zodziu pasikeiciau tas pagalves ir nifiga nieko nepadejo ismeciau kaip i :
Man servisistai sake, kad kaip tik MB pagalves (amortikai) mazai itakoja vaziavimo savybes, pakol visai nesugenda zinoma, taip pat retai juos keicia, nes yra ilgaamziai.

p.s. o pas tave ne benzas?

Old 2010-12-10, 17:30   #20
lisas

lisas's Avatar

Gyvenamoji Vieta: UK

lisas is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę lisas per Skype™

Standartinis

kai isemiau senas pagalves tai palyginau su naujom,tai skirtumas buvo gal 1-2cm,bet vistiek tai nepadejo

lisas neprisijungęs  

Bookmarks

Pranešimų Taisyklės
Jūs negalite rašyti naujų temų
Jūs negalite rašyti pranešimų
Jūs negalite prisegti failų
Jūs negalite koreguoti savo pranešimų

BB code is Įjungtas
Šypsenėlės Įjungtas
[IMG] kodas Įjungtas
HTML kodas Įjungtas

Peršokti į

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Be raštiško MB1.LT sutikimo kopijuoti ir platinti www.mb1.lt esančią tekstinę, bei grafinę informaciją griežtai Draudžiama.
© 2007-2021 MB1.LT All Rights Reserved.