Go Back   MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams » Techninė Pusė. Remontai Ir Kiti Techniniai Dalykai » Bendras

Naujas pranešimas
Rodymo būdai
Temos įrankiai
Old 2012-05-17, 18:30   #251
Finalfour

Finalfour's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Finalfour will become famous soon enough

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Darvienas View Post
Pauliukas Nesijausk kaltas kad padarei brangiau ir oficialioj atstovybej
Vyrai Baikit žmogui smegenis sukt nes paskaicius atrodo kad nuviaziaves i oficialu servisa zmogus "pasilege neprotingai". Čia gal tik man taip atrodo bet toks įspūdis susidaro.
Peace ;
Viskas cia gerai. As pats esu lankesis silberyje, ir uz toki aptarnavima, profesionaluma, svaru balta tvarkinga servisa ir ramybe, kad tikrai viska padarys gerai, negaila tu papildomu litu kartais.

Finalfour neprisijungęs   Cituoti
Old 2012-05-17, 21:23   #252
Darvienas

Statusas: Ištikimas MB1 Narys

Darvienas is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Finalfour View Post
Viskas cia gerai. As pats esu lankesis silberyje, ir uz toki aptarnavima, profesionaluma, svaru balta tvarkinga servisa ir ramybe, kad tikrai viska padarys gerai, negaila tu papildomu litu kartais.
Tai žinoma kad gerai neįsižeiskit, čia aš labiau juoko forma rašiau

O šiaip aš ir pats linkęs mokėti geriau daugiau bet žinoti kad detalės geros ir darbas atliktas kaip reikia. Tokį pavyzdį papasakosiu: mechaniko draugas pirkes buvo focus'ą iš salono, ir per ~8-10metų visas reikiamas dalis keitė tik B-parts iš taivanių ir t.t.(nors jam mechanikas aiškino kas bus). Dabar pradėjo jam ten bildėt, sako negerai važiuoja ir nuvažiavo i servisą perkratyt. Patikrino, remontas išeina šiek tiek daugiau nei dabartinė rinkos kaina. Iš visų pusių mašina byra. Ir viskas vien dėl to nes praeitį pagailėjo, sutaupė. Dabar galvoja ką daryt.
Aš nors ir nenorėdamas bet pamoku už tuos ATE diskus, kaladėles ir t.t. daugiau, bet žinau kad bent jau kuriam laikui turiu ramią galvą.

SE300 (3.2l B+G) 1992m.
Darvienas neprisijungęs   Cituoti
Old 2012-05-17, 21:31   #253
pauliukas

pauliukas's Avatar

Gyvenamoji Vieta: Kaunas

pauliukas is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Darvienas View Post
Pauliukas Nesijausk kaltas kad padarei brangiau ir oficialioj atstovybej
Vyrai Baikit žmogui smegenis sukt nes paskaicius atrodo kad nuviaziaves i oficialu servisa zmogus "pasilege neprotingai". Čia gal tik man taip atrodo bet toks įspūdis susidaro.
Peace ;
Atvirai pasakius, nesijauciu as nei kaltas nei ka. Tiesiog kiekvienas perkam kas kam atrodo geriausia. As esu su tais suvedimai siek tiek nudeges del to dariausi suvedima silberyje. Faktas, kad permoki, bet yra darbu kuriuos geriau patiketi oficialiam servisui

Old 2012-05-18, 06:57   #254
xenonas

xenonas's Avatar

xenonas is on a distinguished road

Standartinis

kas kaune galetu pasiulyt kur nusipirkti w211 vaziuokles daliu? reiktu stabilizatoriaus traukiu tai paskui parasyciau kiek kainavo

xenonas neprisijungęs   Cituoti
Old 2012-05-18, 07:16   #255
Mb 140

Mb 140's Avatar

Mb 140 is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė xenonas View Post
kas kaune galetu pasiulyt kur nusipirkti w211 vaziuokles daliu? reiktu stabilizatoriaus traukiu tai paskui parasyciau kiek kainavo
sanciu dalys,ten turbut geriausia kaina,as ten turiu dar 20%nuolaida tai man jauciasi

Mb 140 neprisijungęs   Cituoti
Old 2012-05-18, 09:56   #256
pauliukas

pauliukas's Avatar

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė xenonas View Post
www.autodalys.eu cia tie patys sanciai. Siaip jei idomu galiu Kaune uzrodyti meistra, kuris vien tik MB tvarko ir dalis ima butent is ju ir su nuolaida. Ir darbu kainos labai normalios

Pries pora savaiciu dar paremontavau:
Dirzelis su guoliais ir darbais 321lt
Termostatas su darbu 214lt
Ir 318lt tepalai ir visi filtrai (salono, kuro, oro ir tepalo)

Paskutinį kartą redagavo pauliukas; 2012-05-18 10:06 val.
pauliukas neprisijungęs   Cituoti
Old 2012-05-18, 10:18   #257
Finalfour

Finalfour's Avatar

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė pauliukas View Post
www.autodalys.eu
Termostatas su darbu 214lt
Hm.... man termostata ir ausinimo skysti Vilniuje pakeite uz 50 lt, cia tik darbas. Tai tas meistriukas ne toks ir pigus
Nes emiau ausinimo skysti ir termostata, tai sako damesk 50 lt ir pakeisim viska, tai ir gavosi sumoje 155 lt...

Old 2012-05-18, 10:35   #258
pauliukas

pauliukas's Avatar

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Finalfour View Post
Hm.... man termostata ir ausinimo skysti Vilniuje pakeite uz 50 lt, cia tik darbas. Tai tas meistriukas ne toks ir pigus
Nes emiau ausinimo skysti ir termostata, tai sako damesk 50 lt ir pakeisim viska, tai ir gavosi sumoje 155 lt...
Cia vel atsiras gudruoliu kurie sakys, kad permokejau ir t.t. esme ta, kad visa sita remonta atliko irgi vienas servisas, kuris nera pigus, bet uz darbus ir kokybe atsako. Keiciant dirza sulauze slangutes tvirtinima, kuris eina is ausinimo skyscio bakelio. Sutvarke, kad laikinai galeciau vazinet, bet tuo paciu ir nauja uzsake ir paskui pakeite nemokamai. Esme ta, kad kitam servise butu tiesiog "sutvarke" sulauzyta ir paleide nieko nesake. Kartais kitiem atrodo kad permoki uz paslaugas, bet istikruju moki uz kokybiskai suteiktas paslaugas ir gera aptarnavima

Old 2012-05-18, 10:51   #259
Tomskis

Tomskis's Avatar

Tomskis will become famous soon enough

Nusiųsti žinutę Tomskis per Skype™

Standartinis

aisku permokejai, man visa varikli pakeite kai sugadino servisas, nors kainos ir nera aukstos ten, bet vistiek nerekomenduosiu niekam tos skyles

Tomskis neprisijungęs   Cituoti
Old 2012-05-18, 10:55   #260
Finalfour

Finalfour's Avatar

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė pauliukas View Post
Cia vel atsiras gudruoliu kurie sakys, kad permokejau ir t.t. esme ta, kad visa sita remonta atliko irgi vienas servisas, kuris nera pigus, bet uz darbus ir kokybe atsako. Keiciant dirza sulauze slangutes tvirtinima, kuris eina is ausinimo skyscio bakelio. Sutvarke, kad laikinai galeciau vazinet, bet tuo paciu ir nauja uzsake ir paskui pakeite nemokamai. Esme ta, kad kitam servise butu tiesiog "sutvarke" sulauzyta ir paleide nieko nesake. Kartais kitiem atrodo kad permoki uz paslaugas, bet istikruju moki uz kokybiskai suteiktas paslaugas ir gera aptarnavima
Viskas cia suprantama, Pauliuk Ten kur man uz 50 ta termostata keite, tai tikrai sudetingesnio darbo daryt neduociau. Pilnai sutinku, kad uz ramybe, kad viska padarys gerai, negaila tu keliu litu.

Naujas pranešimas

Bookmarks

Pranešimų Taisyklės
Jūs negalite rašyti naujų temų
Jūs negalite rašyti pranešimų
Jūs negalite prisegti failų
Jūs negalite koreguoti savo pranešimų

BB code is Įjungtas
Šypsenėlės Įjungtas
[IMG] kodas Įjungtas
HTML kodas Įjungtas

Peršokti į

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Be raštiško MB1.LT sutikimo kopijuoti ir platinti www.mb1.lt esančią tekstinę, bei grafinę informaciją griežtai Draudžiama.
© 2007-2021 MB1.LT All Rights Reserved.