Lukis - C124 3.0 L
Tai va ilgai ilgai laukes ir tempes guma nusprendziau prisijungti labiau i mb1 foruma  Savaji coupa nusipirkes jau siu metu balandi berods dabar jau tiksliai neatsimenu  Pirkau ji is nierkiz forumiecio  Susiradau as ji per yamato (kalbu apie mb)  Is pradziu net negalvojau apie mb coupe mintys ejo link chuligano kupinio bet paskui yamato parodzius si coupe jis man lipo ir prilipo  Pirmoji mano masina ir tikiuosi ilgam as ji turesiu  Mersiukas seip ledinis aisku nei vienas senas daiktas be restauracijos negali buti idealiam stovyje taip kad ir manajame yra mazu bedu  Tai viduj lempute kokia neveikia tai dirzu padavejai isvis isimti nes nenori veikti net  vaziuokle tvarkinga kebulas nesurudyjes  yra pora vietu islinde rudeles bet ten nebeda  kol kas finansu nera apsiimti ji tvarkyti rimtai bet ateityje zadu puoseleti ji ir neatsilikti nuo kitu fantastiskai atrodanciu coupu siame forume  Kelios foto (iskart atsiprasau uz nuotrauku kokybe ir kai kuriose foto matysis mano pirstai bet kaltas telefonas).
Ai nepaminejau ka dariau as jau jam  Galines faros keistos i tamsias ir ratus vasarinukus nukoviau is yamato
Paskutinį kartą redagavo yamato; 2010-10-21 20:07 val.
|