![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Šalto bet kokio variklio smaugt negalima, bet 2500rpm/min nėra smaugimas net dyzeliui
Bratuska Pažiūrėk savo PM |
As kai vazinejau su golfu buvo turbina uzlinkus tai dumas buvo juodas, o ne melsvas:wave:
|
jei melsvas, tuomet degina tepalus, o jei juodas, tuomet del turbo lago ;)
|
pas mane nei saltas nei siltas nemeta, tik uzsmaugus virs 3k apsuku. saltas buna meta balta duma, kaip ir visose masinose tiek dyzeliuose tiek benzuose, priklausomai nuo oro, kai dregna lauke atrodo tada. o kad saltas silpniau traukia tai tiesa. o turba nemaciau kad melsva duma mestu, maciau tik juoda ir kai labai gerai dumina.
|
kai saltas variklis, visos dalys yra susitrauke, pasile issiplecia, sumazeja trintis, suskysteja tepalas, mazeja jo klampa, mazesnes jegos reikia jo slegiui sukelti ir pan :)
|
Citata:
|
Seip neismanantis esu bet ka man ta turbina lyg ir gerai veikia :confused: Del traukos nelabai turiu kuo skustis kaip dyzelinas tai visai normalei . Seip neziurint pro galini veidrodeli viskas gerai:xx::xx: . Kai saltas motoras tai ir nesmaugiu as jo.Tik manau kaip saltam neturetu taip buti .
|
tai turbina ji gali traukt normaliai, bet ji leidzia tepala, del ko ir dumina, galbut del to tau ir dingsta tepalas variklyje
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:53. |