![]() |
Citata:
|
pas mane nuemus sedyniu valdymo ta blokeli skylej kazkoks varztas irgi stovi. Tik nezinau ar ten tikrai tas. ir nesuprantu koks ten galas jo. ar su pirstais sukineti, ar kaip:)
kitas dalykas, jeigu skystu silikonu patepti langu gumas, ar nesiteps stiklai pora menesiu? tas silikonas skirtas guminiam tarpam, kad ziema neuzsaltu. Manau nepakenktu sutepti visas gumas, jeigu nesirebaluos langai pastoviai |
pas CLK tai buvo ant durų briaunos, kur blizgus metaliukas, arti lango jau, jį nuėmus buvo varžtai reguliuoti langą, ant CL principe turėtų būti panašiai, tikrai ne prie sėdynių valdymo...
|
blizguti buvau nuemes, bet ten nieko neradau. Manau gali buti, nes nuemus ta bloka gali kiaurai stikla matyt nuleista, o pakelus beveik iki virsaus, matosi kur langas su pakeleju tvirtinasi berods ir ten toks keistas varztas stovi:)
|
Citata:
|
man dar visai logiskai butu, kad nuimti moldinga ir tada kazkaip reguliuoti. Nes nuemus moldinga yra dvi +- 5LT skersmens skyles ir dvi pakankamai dideles, tilptu 4 pirstai. Dar galvoju gal taip gali reguliuotis:) internete nieko neradau, isskyrus, kad galiniu langu blokas visiem sprogsta:)
|
Aš ir manau kad turi reguliuotis su uždarytom durim, nes kaip sureguliuot su atidarytom jei tada stiklai pakritę žemyn.
Citata:
Aš norėčiau kolegų paklaust kur regulioujasi galinio lango užsidarymas, nes pas mane jis truputį pavirtęs atgal per kokius 2-3 mm, todel ne iki galo prisispaudžia gumos viršus prie priekinio stiklo viršaus. :wave: |
Cia jau turbut tik vanpyras zinos:)
|
aga reguliuojasi, reguliuojasi 3 asimis. teks nepatingeti ir nusiimti apdailas, cia romana nerasysiu.
paciam prireikia karta du i metus :) teks ziureti wis. |
Citata:
Žodžiu gale reikia apdailą nusiimt ir uždarius duris paieškot tinkamo varžto? Nuėmus apdailą jie jau matomi ar kur giliau stovi? |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:11. |