![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Pastebejau, kad kompiuteristai visai kitaip problemas sprendzia-paprasti dalykai jiem atrodo labai sudetingi, o sudetingi dar sudetingesni, ypatingai pasizymi ir slieku ieskojime ant asfalto.
Nei jis pirks nei ka-jei tikrai tokia kaina tai kitas butu seniai jau sulakstes nusipirkes ir pasileides-bet ne- klausines cia puse metu apie pajungimus, o netures ka jungt-bent duotu numeri kitam kuris nori pirkt tai gal bent nauda kokia tai butu-bet visgi abejoju kad tokias masinas ardantys zmones tokias einamas dalis pusvelciui pardavinetu-garantuoju kazka ne taip nugirdo virtualusis pirkejas ir tiek. |
Citata:
|
Citata:
|
nu is tikro kas cia yra, nors 9val vakaro atsisedai ir nulekei pasiemei, netiks ar nepatiks, parduosi kitam forumieciui ir dar uzdirbsi. kai tokia kaina ir taip norisi tai nzn kas sustabdytu mane nuo pirkimo, laidotuves arba vestuves turbut, kur negali nedalyvaut
|
Citata:
|
prie kompo sedet turi laiko o nulekt neturi :) man tai aiskintis nereikia kodel, man nerupi, tiesiog siaip sakau, per para atrastum zmogus atliekama valanda kad nuvaziuot
|
duok Tomskiui numeri :D jis per puse valandos nuleks :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:52. |