![]() |
Citata:
del viso pikto paskaitysiu ismiegojes, nes Jackio kiekis labai itartinas kraujyje... :xx: Zahnriemen verfahren, as tik padedineju draugeliui, profas ten nesijauciu. :geda: as irgi zmogus irgi klystu, ir stengiuosi pakereguoti, jaigu neimanoma mielai priimu pataisymus ir kritika :wave: |
nieko asmeniško. Aš irgi nevisažinis, bet kur žinau tiksliai , tai jau žinau. O kritiką savo adresu irgi priimu, jei ji reikalinga.Su Naujais, ir viso ko geriausio.
Beje, turiu įdomų pastebėjimą apie 1,9TDI motorus, kurie stovi Šaranuose, Galaksiuose ir Alhambrose iki 2000 metų gegužės mėn. Neturiu supratimo kodėl, bet kiek pas mane atvažiuoja klijentų su tokiais varikliais, tai dar neteko matyt nei vieno variklio 81kw, kad tiek šiltas tiek šaltas kurtūsi vos sujudinus variklį, o visi mano matyti 66kw varikliai kuriasi vos sujudinus alkūninį veleną. Ir visus 81kw matytus motorus reik apsukt veleną bent pora kartų, kad jie užsikurtų. Beje asmeniškai pas mane yra 66kw variklis su perprogramuotu kompu ir realybėje jis eina netgi geriau, nei keli mano testuoti 81kw motorai. Na pas mane toks parėjo iš Belgų jau. Savo trauka esu visiškai patenkintas. Realybėje 81 ir 66kw motorai yra identiški, nors esu girdėjęs, kad 81 kw motoruose lygtai eina stambesni stūmoklių pirštai, bet deja to negaliu nei paneigti nei patvirtinti. realybėje siurbliai irgi yra vienodi (nors kai kas teigia kad skiriasi), o skiriasi tik kolektoriai, turbina, jos valdymas ir forsunkės. Čipuojasi tiek tie tiek anie varikliai nesunkiai ir iš 66 pasidaro 81-82, o iš 81 nesunkiai pasidaro 102 kw. Bet yra vienas bet: kažkodėl realybėje 81kw motorams pagrindinė bėda yra turbinos, kurios eina velniop ir šrotuose jos yra deficitinės (šrote kainuoja 700-800 liotų ir jų nėra) Aišku jau geriau turboservis imt restauruotą už 950 Lt su metų garantija. O 66 kw motorų turbinų pilna ant kiekvieno kampo ir po 400-500 liotų. Kitas aspektas (dar iki galo nesu garantuotas) bet lygtai visi variantai su 81 kw motorais eina su dviejų dalių plaukiojančia sankaba, apie kurios kainas nesiplėsiu, o 66kw motorai šiuose modeliuose lygtai eina su paprasta 3 golfo sankaba, kur šrotuose komplektas 300 lt ir pilna bet kur. Tai kol kas tiek |
pagrindinio dirzo keitimas su detalem 370 litu, tai tikrai nera brangu.
Jeigu teisingai supratau perkant pagrindini demesi reikia skirti 1. kondicionieriaus sistemai, kadangi tai siu masinu liga (girdejau kad sutrukinejusius vamzdelius keicia variniais arba plastmasiniais, nezinau ar tai tiesa) 2. webasto 3. imti geriau su 66 kw - maziau bedu su turbina (beje apie plaukiojancia sankaba irigi esu girdejes). Kiek kainuoja cipavimas? 4. vaziuokle dideliu bedu nesudaro, nes pigiai tvarkoma Manau, kad perkant bet kokiu atveju varysiu i servisa, reikes patikrinti vaziuokle, pajungti kompa, paziureti kaip reikalai su varikliu ir turbina. P.S. Idalius ,jeigu Panevezy aptikciau tinkama varinata galima butu pas tave patikrinti? |
Citata:
2. webasto retai kuriame modelyje veikia, nes jos irgi turi savų niuansų ir jos per kompą nematysi niekur kol neveikiančios webastos neišardysi mechaniškai. 3. čipavimas labai priklauso nuo kur ir ką darai. Vieni perprogramuoja tik kompą, kiti stato kažkokią dėžutę prie siurblio ir kompą pakoreguoja, bet grubiai kainuoja bent jau panevėžyje 350Lt. Kiek žinau garsiojoje Vimotoje apie 700 ar 800 lt 4. Apie važiuoklę jau esu seniau minėjęs Tiesa, kaip jau esu pastebėjęs, tai turtingiausia elektrinė komplektacija dažniausiai būna automobiliuose, kurie parvežti iš Belgijos. Itališkų visai nežiūrėk, nes nei viename nerasi šildomo priekinio stiklo ir ne visi netgi turi įmontuotas webastas Negiriu to 66kw varianto ir nenoriu siūlyti, kad paskui nebūčiau kaltas, kad tau netraukia. Kiekvienas renkasi kas ką nori. jei rasi ką Panevėžy, skambėk drąsiai bet kuriuo paros metu :D |
dar pamiršau paminėti dėl kebulo:
Žiūrėk kad durys gražiai darinėtūsi visos be išimties. Kad nebūt nukritę ar išklibę iš vyrių, nes tiems modeliams vyrių kaiščius pakeisti hemorojus, o mašinų su nukritusiomis durimis yra nemažai. Prieš uždarant duris jaučiasi kad jos pakritę gerokai ir tik pradėję list į užraktą pakyla aukštyn. Sekanti kebulo vieta slenksčių apačia - beveik visi modeliai būna aplamdyti, o kur aplamdyta ten jau veisiasi vėžys |
Labai dvilypis jausmas su tais Galaxy ir etc...
atrodo visai nebloga masina, taciau is kitos puses turi nemazai povandeniu akmenu... :confused: |
tobulų mašinų nėra ir nėra nieko amžino apart kelių remonto
|
nu o pvz kebulo kokybe nesiskiria sharano, galaxio, seato? ar irgi nuo to pacio konvejerio nulipe visi?nes seip fordu senesniu kebulai tai kaip opeliu, valandom rudyja
|
Citata:
|
Citata:
idomu kiek kainuotu tu webastu (nes be jos ziema buna salta), ir kondiskiu remontai. Galbut apsimoka paimti su neveikianciom sistemom, sutvarkyti ir buti garantuotam kad veiks...? Kiek skaiciau apie Peugeot 406, nuo 2000 metu, 2.0 HDI, neteko girdeti konkreciu probleminiu mazgu, ten viskas kazkaip aptakiai, arba problemos su elektra, arba apskritai problema - prancuzas. Niekas nepasake, kad visom genda kondicionerius arba kad vaziuokles remontas kainuoja kosminius pinigus... Ivardijo viena beda - FAP filtra, bet pagal VIN koda galima suprasti yra jis ar ne. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:55. |