![]() |
Citata:
|
mb 140 atsakau.
5bege yra elektronine deze. tai reiskia, kad tau reikes keisti ne tik deze, bet ir aibe elektronikos, reikia ir APD kompo, kinta pravodke, nzn kaip su variklio kompu ir t.t. nu cia mano akimis kosmosas gaunasi. va 5bege ismest ir idet 4bege mano akimis yra daug paprasciau. bet niekada to nedarem ir vargu bau ar butume rizikave:) |
Citata:
|
nesiriztu gincytis, tiesiog fiziskai nepamenu, bet man atrodo, kad DTM teisus, 722.5 dezes nebuvo w140.
|
pas mane 722.5 deze
jokios elektronikos, 5 begiai. joncia, jei nori dideles masinos su mechanika - pirk audi S8, 4.2, 360 AG :uuu: tarp kitko skaiciau apie toki paradoksa, kad S8 islaikymas pigesnis negu A8 4.2 :wacko: |
teisingai mersas originaliai niekad negamino mechanines dezes V8 ir V12 varikliams. uztat tuning firma kicherer pirma karta idejo mechanke i w124 500e. naudojo 5 begiu mechanine is bmw 650.
jokia merso gaminama mechanine deze nelaikys 5.0 litru niutonu. tam jau reikalinga keliu sluoksniu sankaba ir ZYMIAI tvirtesne deze. nors teoriskai "dog leg" turetu laikyti 5.0 bet tik visiskai standartini varikli ir tai jau butu visiskas dezes niutonu limitas. praktiskai niekas to nebande... |
mano merine 5 shajbu aftomatas kaj pirkau specelej zhiurejau kad nebutu tas 4. taj kas gali but jam kad shajbas kaj permeta drygina?
|
Citata:
|
Citata:
|
dar auksciau, arba atidziau
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:51. |