![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
Citata:
|
jau labai velu,ir alaus i klyna pridejau :))) Tai neskaichiau nuo pradzhios,yra galimybe,kad sugaruosiu :) Bet tavo atveju,gal katalizatorius uzhsikishes ? :)
|
pabandziau kitaip...rankiniu budu perjunginejau pavaras..ir greziau.. nu normaliai apsukos iki 6-7 pakyla.. o kaip ant laisvo duodi gazo tai nuo 3-4 atsijungiau variklis..gal taip gamykliskai yra ..gal as to seniau paprasciausiai nepastebejau ,nes ant laisvu negazavau ,ir db suku kiausus bereikalo.. kas gali nepatingeti ir pabandyti pas save 2.3 kompresorini kas turi paspausti ant laisvu apsisukinu gaza iki galo ir pazet nuo kokiu apsisukinu atsijungiau variklis.. dekoju
Citata:
|
viskas pas tave gerai,manau tai normali variklio apsauga padaryta.
Buvo atvejis,kai draugelis :drug: uzhmigo prie vairo audi TT ir numyne gazo pedala iki dugno,tai stumuokliai ishlakste per bloka,kai atsibudo,jau buvo tylu :) |
Citata:
|
sveiki, turiu tokia pacia problema 99m clk230k, man taip atsitiko, kai atjungiau akuma, pajungus ji atgal, vaziuojant nuo 4000 apsuku pradeda dusti, kristi apsukos, toks jausmas, kaip laidai butu blogi iki 4000 traukia norma. Vakar buvau pas drauga londone servise, padariau diagnostika, parode klaidas: camshaft position sensor a, bank1-range/perfomance kazkoks ir dar mete pirmo cilindro gedima, bet tikrinau,laidai ir zvakes ok, tai taip iseina kad reiktu pakeisti tik sensoriu, bet draugas turi tokia pacia problema, pakeite viska kas imanoma, bet isliko tokia pati problema. Siandien pastebejau, kad ryte pravaziavus su saltu varikliu apie 3min ikaito labai duslintuvas, manau,kad gali buti problema su katalizatoriumi, galetu buti uzsikimses, bet tai kodel ta problema atsirado po atjungimo akumo?:confused:
savaitgali pabandysiu ispjauti katalizatorius, paziuresim, kas bus |
ispjoviau katalyzatoriu, nieko nepagerejo, si savaitgali keisiu tuos sensorius apie kuriuos rasiau anksciau, gal tada pageres, tikiuosi
|
pas mane cl'e irgi tik iki kokiu 4000rpm kyla:) viskas norm. buvo bajeris, kad uzmyniau kazkaip netycia pedala gazo iki dugno. ir vedziau masina:D tai uzkrioke, kad zmones vos nenuvirto :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:02. |