![]() |
Taigis, mano multimedija jau keliauja i Vilniu. Ten tas sustresnis commandas, su SD kortele. Tai ir su Hdd turbut, nes tie kur sd kortele, tai ir hdd berods yra? Jei jau sd kortele, tai ten tas NTG 2.5 commandas?
Siandien kalbejau su meistrukais, kurie montuoja aparaturas, tai jie yra state tokia multimedija i toki kaip mano w211. Tai uzgiedojo 200 uz pajungima, nes tipo niekas pas mane netiks, reikes keisti fyskes ir pan. Plius dar GPS antena iki 100 lt kastuos. Tai ir nezinau, cia norma kaina ar daugokai lupa? |
Citata:
pajungimas nera labai sudetingas, reikia kartais paprogramuoti, nes jaigu nori navigacija ir tachometre matyti. antenu yra pilna ebay ja isideti 10min darbas slepiasi po tacho, laido tiesimas 75cm :) na ir zinoma "perpininti" pagooglink daug info, buvau netgi adapterius uzmates. sakykim jaigu moksi € tada ir as padaryciau. :xx: |
Citata:
|
Na, bet tau ir pasiseke :) Tie 200lt manau nera daug, svarbu viska tvarkingai ir saziningai padarytu
|
Citata:
Beja, idomu, puikiai zinome kaip veikia hdd, kaip cia su ilgaamziskumu? Kompe HDD daznai ilgiau 3 metu nelaiko rimtai naudojant, o cia auto multimedijoj, vibracijos ir pan... Vampyrai, kaip reikalai pas ntg2.5 su hdd ilgaamziskumu ir pabyrejusiu hdd statistika? ;) Kazkaip nemanau, kad ten ssd tipo diskas stovi :xx: P.S. Kokia HDD talpa ten buna? Is viso, kazkur maciau nuorodele apie MB multimedijas, vis nerandu, gal pas ka metosi? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Ee, vos ne pamirsau - pas mane dabar yra CD changeris, tai tas naujas commandas ta cd changeri valdys ir jis veiks? Ar tokia atgyvena kaip cd changeris jau nenumatytas, kai viskokie SD ir Hdd yra? ;) Ant to NTG2.5 net nemaciau cdc knopkes, kuri ijungtu changeri...Ir dar kartoju klausima - kokio dydzio hdd ten eina ir ar skaitomos SDHC korteles, ar tik seno tipo SD, kurios gali buti iki 2 gb tik?
|
Citata:
visi comandai turi ribas kiek folderiu ir kiek failu gali nuskaityti,ir nuo keliu bitrate iki max, neklausk neprisimenu :geda: kiek zinau sd visi naudoja tik tarpini varijanta tarp kompo ir comando hdd, arba jaigu keiti comanda, kad galetum visus navigacijos telefono duomenis nukopijuoti. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:51. |