![]() |
kolegos, nesipykstam :wave:
domina du dalykai: 1. aptarnavimo kainu skirtumas tarp 4matik ir paprasto 2. ar kas nors esate mate si automobili gyvai P.S. dar butu labai idomi nuomone forumieciu, vazinejanciu su 4matikais (jeigu tokiu yra) P.P.S gal galetu moderatoriai diskusija apie si auto ir 4matikus patalpinti i atskira tema? |
Citata:
o siaip granatos visa kita jei sveikos,tai manau ilgai laikys,nes detales pirkt turesi tik siberyje,nors kazkada skaiciau kad yra voskiu alternatyvu ;) |
Mano galaksis 1,9TDI ima vidurkis 7,5-8 litro normaliomis mano sąlygomis šiuo metu malantis po miestą, o kai važinėju su traliuku tai ir visus 10 susrebia. Vasarą užmiestyje ilgoj distancijoj itilpau vienąsyk į 6,5 litro. Čia ne golfas, kad imtu 5 litrus, nes visgi mašina sveria 2 tonas, o variklis golfo, taip kad ir sąnaudos atatinkamos mašinos svoriui
|
Draugas turi Galaxy darbinį 81kw, srebia trasoj iki 6, po miestą nevažinėja visiškai. Pas mus Pasatas yra 66kw, trasoj 5l nepaima jeigu iki 110km/h važiuoji. Neįsivaizduoju, kaip galima su šitais varikliais tiek pilt...
|
na pavyzdžiui aš niekada ir nesistengiu važinėti ekonomiškai (dažnai trumpam iki 10 min negesinu variklio, mėgaujuosi webasta, mėgstu pajaust arkliukų žvengimą po kapotu, tampau įvairias priekabas ir traliuką ir t.t., todėl manau, kad variklis pasiima tiek kiek jam reikia, priklausomai nuo tarpinės tarp vairo ir sėdynės. Ir nesuprantu kam turėt mašiną, jei bijoti, kad sudegs papildomas litras kuro. Aišku buvęs s124 mano rankose mieste iš 10 neišlipo net vasarą, o dabartiniam jo šeimininkui jis ko gero tiek nėra suvalgęs.
|
1 Attachment(s)
Beje man kuo toliau tuo labiau atrodo, kad mariukaz pats nebežino ko nori nusipirkti ir ko gero belieka pasiūlyti vieną transporto priemonę, kui ir pigi ir ekonomiška ir ekologiška
|
bet tokiam reik ekskrementus rinkti is paskos su siupeliu:D
|
bet užtai nei variklis problematiškas, nei kuro sistema, nei pakaba aliuminė, nei korozija baisi :xx:
|
Citata:
Sitas mersas netycia uzkliuvo, toki pirktume zmonai (ji iki siol jaucia nostalgija juodajam E320), taciau nieko nezinau apie 4matic, isskyrus tai kad ten yra granatos, kardanas ir dar kazkas. Parasiau i sia tema tikedamasis isgirsti info apie vaziuokles tvarkymo kainas, silpnas 4matico vietas ir atsiliepimus, jei kas esate toki vairaves. |
nepamiršk dar vieno dalyko - jei pirksi mašiną be registracijos LT tai dar papildomai kainuos panašiai tiek:
1. Registracija, numerių indentifikavimas, tech pasas, valstybiniai numeriai 120 Lt 2. Draudimas (priklausomai nuo tavo kaip draudiko kategorijos D1 - D6) 3. Techninė apžiūra 42Lt + nenumatytos išlaidos remontui ir pakartotinei TA 4. Signalizacija 250 -1000 Lt pagal skonį. Šiaip reta įvežta mašina turi signalizaciją Žodžiu minimum 1000 Lt teks pakloti papildomai prie mašinos sumos, jau nekalbu apie tepalų ir diržų keitimus. Dažna žmonių klaida, kai perka mašiną išleisdami maksimumą savo turimo biudžeto negalvodami apie papildomas išlaidas po pirkimo |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:23. |