![]() |
Perskaičius visa tema kyla klausimas kam to reikia....?:confused: Jei žiūrėti iš techninės pusės, tai vargo gali būti daugiau nei atrodo...reikalingas kitoks smagratis, sankabos komplektas, atvesti trečią pedalą,pakeisti stabdžio pedalą, perdaryti spidometro pajungimą nuo dežės iki spidometro, išmontuoti kickdown sistemą, gali tekti net spynelę pakeist, kad neblokuotų rakto ištraukimo ( čia gal ir nereiks, bet tiksliai nežinau). Čia dar nepilnas sąrašas darbų, kuriuos reiktų atlikti. Vien tinkamos dėžės paieškos užtruktų nemažai laiko, o dar darbo kaina:confused: Man atrodo paprasčiau bus suremontuoti esamą ar bant jau susirasti kitą dėžę, nei užsiimti tokiu projektu...:confused: O adr pagalvojus apie pardavimą...kaina krenta, o 5,0 V8 liukso klasės auto su mechanika pirkti nelabai kas ir norės:(
|
Ei hebra kas mašinai priklauso tas turi i būt nebūkit:lithuania:tikri susitvarkyk automata ir lėksi kaip su automatu:vairuot:nereik daryty iš:zenklas:izdivonu:bebebe:
|
na as savo w124 persidariau is automato i mechanine. nebuvo labai sudetinga. bet w124 su 3l juk gamykliskai ejo mechaniniai :xx:
siuo atveju dviracio isradinejimas visiskai bereikalingas |
W140 S500 automatines greiciu dezes keitimas i mechanine
Pas mano draugeli ira W 140 S-320 LONGAS, as jauciu jis gyvenime neparduos savo MB vien tik del to, kad pas ji greiciu deze mechanine ir 32 variklis. Nezinau kas noretu turet toke didele masina ir perjumginet tuos begius mechaniskai, pas mane pas pati 500 sel, sita masina pirkau ne tam, kad draguose dalivaut. O jeigu ir reikia kazkur spustelt, man uztenka variklio galios, 235KW kazkur 300 arkliuku. :)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:58. |