![]() |
W211 multimedia is 2008m. i 2003m. pritaikymas
Sveiki,
aisku nepatikesit, as ir pats netikiu ir nedrasiai rasau kad sekmes neatbaidyt, bet visgi: Zodziu yra zmogelis, parsivare 2008 m. W211, angla, ir ji ardo. Ant durniaus paskambinau, paklausiau kiek Commandas kainuoja. Sako, ai kiek cia tas ekranas gali kainuot, 300 lt. Maniau nenugirdau, patikslinau klausima, apibudinau tiskliau, gal zmogus sakau nesuprato. Supratau, kad zmogelis nelabai supranta vertes tokiu dalyku. Tada sakau, tai gal ir is bagazines visas tas dezes atiduosi, navi bloka ta. Sako, ok, yra. Sakau kiek? Ai, sako, vietoj sutarsim, damesi kazkiek ir tavo. Tai va :) Zodziu, nors ir netikiu kad taip viskas ir bus, bet jeigu visgi, tai klausimas: Ar imanoma i mano 2003 metu mersa ideti 2008 merso comanda ir kad viskas veiktu, ir navi pajungti viska. Tas comandas jau su SD kortele, kosmosas :) Reikia kazkokiu papildomu dalyku? Aisku, kai zmogelis ten nesuvokia ka parduoda, tai galiu lupt su visokiais blokais viska, sakysiu priklauso prie komplekto :xx: Comandas nuo anglo juk toks pats kaip ir nuo europinio w211? |
Citata:
|
Citata:
Pas mane dabr stovi tas paprastas audio 20 gaidziuks, tai pajungt gal ir bus ka veikt, bet manau iveikiama. To zmogelio kai klausiau ar turi commanda 2003 metu mersui, jis taip nusimine, sako ne, ir su viltim paklause, o gal nuo 2008 tiks? :xx: Rimtai, galvojau pasigirdo :) |
Citata:
|
Vampyrai, jei nesunku ;)
Mano VIN - WDB2110651A302485. Ar labai pas mane bus daug reikalu pajungiant Commanda nuo 2008 metu merso? |
Autopliuse specialiai susivedziau 2008 m W211-tus, tai pas visus commandas be sd korteles dar. Tai itariu ir tas kur man siulo is 2008 merso bus be sd. Aisku, kai uz tokia kaina, tai dzin :)
Idomu, tai nuo kada eina su sd kortele tada? |
Citata:
|
Citata:
tiesa nuo kodavimu nepabegsi, teks apsilankyti silberyje arba jungti developeri. p.s. kazkas maluoja kad jie su lieciamu ekranu. p.p.s. tokiu metu turetu buti NTG2.5 bet kaip pas anglus nezinau nelaikiau dar rankose :geda: |
Citata:
|
Taigi tau pirmyn atgal suvazinet kainuos 36 litai. Tai kam cia kitus siuntinet, tuo labiau, kad jie nesigaudo... Sesk ir numynk pats viska issilupt :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Pastebejau, kad kompiuteristai visai kitaip problemas sprendzia-paprasti dalykai jiem atrodo labai sudetingi, o sudetingi dar sudetingesni, ypatingai pasizymi ir slieku ieskojime ant asfalto.
Nei jis pirks nei ka-jei tikrai tokia kaina tai kitas butu seniai jau sulakstes nusipirkes ir pasileides-bet ne- klausines cia puse metu apie pajungimus, o netures ka jungt-bent duotu numeri kitam kuris nori pirkt tai gal bent nauda kokia tai butu-bet visgi abejoju kad tokias masinas ardantys zmones tokias einamas dalis pusvelciui pardavinetu-garantuoju kazka ne taip nugirdo virtualusis pirkejas ir tiek. |
Citata:
|
Citata:
|
nu is tikro kas cia yra, nors 9val vakaro atsisedai ir nulekei pasiemei, netiks ar nepatiks, parduosi kitam forumieciui ir dar uzdirbsi. kai tokia kaina ir taip norisi tai nzn kas sustabdytu mane nuo pirkimo, laidotuves arba vestuves turbut, kur negali nedalyvaut
|
Citata:
|
prie kompo sedet turi laiko o nulekt neturi :) man tai aiskintis nereikia kodel, man nerupi, tiesiog siaip sakau, per para atrastum zmogus atliekama valanda kad nuvaziuot
|
duok Tomskiui numeri :D jis per puse valandos nuleks :D
|
Taigis, mano multimedija jau keliauja i Vilniu. Ten tas sustresnis commandas, su SD kortele. Tai ir su Hdd turbut, nes tie kur sd kortele, tai ir hdd berods yra? Jei jau sd kortele, tai ten tas NTG 2.5 commandas?
Siandien kalbejau su meistrukais, kurie montuoja aparaturas, tai jie yra state tokia multimedija i toki kaip mano w211. Tai uzgiedojo 200 uz pajungima, nes tipo niekas pas mane netiks, reikes keisti fyskes ir pan. Plius dar GPS antena iki 100 lt kastuos. Tai ir nezinau, cia norma kaina ar daugokai lupa? |
Citata:
pajungimas nera labai sudetingas, reikia kartais paprogramuoti, nes jaigu nori navigacija ir tachometre matyti. antenu yra pilna ebay ja isideti 10min darbas slepiasi po tacho, laido tiesimas 75cm :) na ir zinoma "perpininti" pagooglink daug info, buvau netgi adapterius uzmates. sakykim jaigu moksi € tada ir as padaryciau. :xx: |
Citata:
|
Na, bet tau ir pasiseke :) Tie 200lt manau nera daug, svarbu viska tvarkingai ir saziningai padarytu
|
Citata:
Beja, idomu, puikiai zinome kaip veikia hdd, kaip cia su ilgaamziskumu? Kompe HDD daznai ilgiau 3 metu nelaiko rimtai naudojant, o cia auto multimedijoj, vibracijos ir pan... Vampyrai, kaip reikalai pas ntg2.5 su hdd ilgaamziskumu ir pabyrejusiu hdd statistika? ;) Kazkaip nemanau, kad ten ssd tipo diskas stovi :xx: P.S. Kokia HDD talpa ten buna? Is viso, kazkur maciau nuorodele apie MB multimedijas, vis nerandu, gal pas ka metosi? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Ee, vos ne pamirsau - pas mane dabar yra CD changeris, tai tas naujas commandas ta cd changeri valdys ir jis veiks? Ar tokia atgyvena kaip cd changeris jau nenumatytas, kai viskokie SD ir Hdd yra? ;) Ant to NTG2.5 net nemaciau cdc knopkes, kuri ijungtu changeri...Ir dar kartoju klausima - kokio dydzio hdd ten eina ir ar skaitomos SDHC korteles, ar tik seno tipo SD, kurios gali buti iki 2 gb tik?
|
Citata:
visi comandai turi ribas kiek folderiu ir kiek failu gali nuskaityti,ir nuo keliu bitrate iki max, neklausk neprisimenu :geda: kiek zinau sd visi naudoja tik tarpini varijanta tarp kompo ir comando hdd, arba jaigu keiti comanda, kad galetum visus navigacijos telefono duomenis nukopijuoti. |
Tai tiesiai is SD jis negroja, matai kaip..
|
Citata:
|
Vampyrai paaiskink man viena dalyka. Pas mane comand'as idetas buvo veliau ne gamykloje :D Bet esme ta, kad pas mane ant spidometro skydelio yra opcija navi. Tai kaip suprantu pas mane ji buvo (del ko sakau, kad buvo, nes gale nera to cd irenginio)? Nes ir CD metesi masino su vokiskais zemelapiais, gal tas navi prietaisas buvo paciam mage pries tai? :) Tiesa pagal vin koda ziurejau, tai neraso, kad navi yra arba as nesuprantu kazko..
|
navi paciam mage yra
|
Citata:
|
nu tai senajame pvz W220 modelyje yra paciame mage kaip suprantu
|
Pauliuk, as kaip supratau, tai ta opcija skydelyje NAVI reikia atrakinti su star diagnostic. Ji yra visuose w211 pa defoltu, tik pas mane uzrakinta, nes kam ji audio 20 magui? Pad tave ji atrakinta. Pas mane ja irgi galima atrakinti, bet kas is to, jie nera comando? O kai bus comandas, ja reikes atrakinti, kad matyti navi informacija ne tik comando ekrane, bet ir prietaisu skydelyje. Jei ji butu atrakinta dabar, is jos naudos nebutu, tik maisytusi per meniu vaikstant :) Nezinau, ar teisingai cia ismasciau, bet vampyras kazka minejo ankstesniuose postuose apie navi opcijos atrakinima skydelyje :)
P.S. Ech, kaip mums truksta Tech1 cia LT, su jo diagnostika ir ziniom :) Atrakintu mums visokias opcijas, pajungtu comanda... ;) |
Naudinga info apie NTG 2,5 comanda: http://www.benzworld.org/forums/audi...s-ntg-2-a.html
HDD - 40 gb. Toshiba gamybos. Mp3 dainoms skirta 4 gb. |
benzworld isvis nesveikas forumas, ko ieskojau - viska radau, i paieska ivedi ir randi atsakymus i visus klausimus :) paziurek gal bus info ir apie pajungima commando
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:27. |