MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos apie Audio, Video, Navi, Signalizacijas ir t.t. (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=99)
-   -   W211 multimedia is 2008m. i 2003m. pritaikymas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=9818)

Finalfour 2012-05-14 10:47

W211 multimedia is 2008m. i 2003m. pritaikymas

Sveiki,
aisku nepatikesit, as ir pats netikiu ir nedrasiai rasau kad sekmes neatbaidyt, bet visgi:
Zodziu yra zmogelis, parsivare 2008 m. W211, angla, ir ji ardo. Ant durniaus paskambinau, paklausiau kiek Commandas kainuoja. Sako, ai kiek cia tas ekranas gali kainuot, 300 lt. Maniau nenugirdau, patikslinau klausima, apibudinau tiskliau, gal zmogus sakau nesuprato. Supratau, kad zmogelis nelabai supranta vertes tokiu dalyku. Tada sakau, tai gal ir is bagazines visas tas dezes atiduosi, navi bloka ta. Sako, ok, yra. Sakau kiek? Ai, sako, vietoj sutarsim, damesi kazkiek ir tavo. Tai va :) Zodziu, nors ir netikiu kad taip viskas ir bus, bet jeigu visgi, tai klausimas:
Ar imanoma i mano 2003 metu mersa ideti 2008 merso comanda ir kad viskas veiktu, ir navi pajungti viska. Tas comandas jau su SD kortele, kosmosas :) Reikia kazkokiu papildomu dalyku? Aisku, kai zmogelis ten nesuvokia ka parduoda, tai galiu lupt su visokiais blokais viska, sakysiu priklauso prie komplekto :xx: Comandas nuo anglo juk toks pats kaip ir nuo europinio w211?

Apple 2012-05-14 10:57

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 211942)
Sveiki,
aisku nepatikesit, as ir pats netikiu ir nedrasiai rasau kad sekmes neatbaidyt, bet visgi:
Zodziu yra zmogelis, parsivare 2008 m. W211, angla, ir ji ardo. Ant durniaus paskambinau, paklausiau kiek Commandas kainuoja. Sako, ai kiek cia tas ekranas gali kainuot, 300 lt. Maniau nenugirdau, patikslinau klausima, apibudinau tiskliau, gal zmogus sakau nesuprato. Supratau, kad zmogelis nelabai supranta vertes tokiu dalyku. Tada sakau, tai gal ir is bagazines visas tas dezes atiduosi, navi bloka ta. Sako, ok, yra. Sakau kiek? Ai, sako, vietoj sutarsim, damesi kazkiek ir tavo. Tai va :) Zodziu, nors ir netikiu kad taip viskas ir bus, bet jeigu visgi, tai klausimas:
Ar imanoma i mano 2003 metu mersa ideti 2008 merso comanda ir kad viskas veiktu, ir navi pajungti viska. Tas comandas jau su SD kortele, kosmosas :) Reikia kazkokiu papildomu dalyku? Aisku, kai zmogelis ten nesuvokia ka parduoda, tai galiu lupt su visokiais blokais viska, sakysiu priklauso prie komplekto :xx: Comandas nuo anglo juk toks pats kaip ir nuo europinio w211?

Nu bet tu ir laimės kūdykis :D tas commandas apie 1 500 LT turetu kainuoti :D ir ten navi bloko jokio gale nėra, ten viskas integruota viduje. Yra HDD į kurį įsirašo žemėlapiai ir t.t. jis liečiamu ekranu. Su pajungimu gali būti reikalų, bet jei už 300 pinigų atiduoda, tai dar kokį 100 LT sumokėti už pajungimą nebėda. Jeigu nepirksi - sakyk man aš iškarto paimu :D

Finalfour 2012-05-14 11:07

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 211945)
Nu bet tu ir laimės kūdykis :D tas commandas apie 1 500 LT turetu kainuoti :D ir ten navi bloko jokio gale nėra, ten viskas integruota viduje. Yra HDD į kurį įsirašo žemėlapiai ir t.t. jis liečiamu ekranu. Su pajungimu gali būti reikalų, bet jei už 300 pinigų atiduoda, tai dar kokį 100 LT sumokėti už pajungimą nebėda. Jeigu nepirksi - sakyk man aš iškarto paimu :D

Tai as is viso netikiu, sakau gal zmogus ka maiso :) Kolega artimiausiomis dienomis vaziuoja ten, tas srotas 100 km nuo vilniaus, tai paims. Man nesvarbu kiek bekainuotu pajungimas, kai pacio irenginio kaina 300 :) Beja, bagazineje yra kazkokie blokai, tas senis sake. Tai sakau, lupk tuos blokus, 50 lt damesk ir bus ok :) Net neidomu kas ten per blokai, kai kainos tokios, pritaikysim, reikia nereikia :xx:
Pas mane dabr stovi tas paprastas audio 20 gaidziuks, tai pajungt gal ir bus ka veikt, bet manau iveikiama.
To zmogelio kai klausiau ar turi commanda 2003 metu mersui, jis taip nusimine, sako ne, ir su viltim paklause, o gal nuo 2008 tiks? :xx: Rimtai, galvojau pasigirdo :)

Apple 2012-05-14 11:12

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 211946)
Tai as is viso netikiu, sakau gal zmogus ka maiso :) Kolega artimiausiomis dienomis vaziuoja ten, tas srotas 100 km nuo vilniaus, tai paims. Man nesvarbu kiek bekainuotu pajungimas, kai pacio irenginio kaina 300 :) Beja, bagazineje yra kazkokie blokai, tas senis sake. Tai sakau, lupk tuos blokus, 50 lt damesk ir bus ok :) Net neidomu kas ten per blokai, kai kainos tokios, pritaikysim, reikia nereikia :xx:
Pas mane dabr stovi tas paprastas audio 20 gaidziuks, tai pajungt gal ir bus ka veikt, bet manau iveikiama.
To zmogelio kai klausiau ar turi commanda 2003 metu mersui, jis taip nusimine, sako ne, ir su viltim paklause, o gal nuo 2008 tiks? :xx: Rimtai, galvojau pasigirdo :)

Nu bet čia tai geras :D pasiseke tau čia!

Finalfour 2012-05-14 11:20

Vampyrai, jei nesunku ;)
Mano VIN - WDB2110651A302485. Ar labai pas mane bus daug reikalu pajungiant Commanda nuo 2008 metu merso?

Finalfour 2012-05-14 12:50

Autopliuse specialiai susivedziau 2008 m W211-tus, tai pas visus commandas be sd korteles dar. Tai itariu ir tas kur man siulo is 2008 merso bus be sd. Aisku, kai uz tokia kaina, tai dzin :)
Idomu, tai nuo kada eina su sd kortele tada?

Apple 2012-05-14 13:23

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 211960)
Autopliuse specialiai susivedziau 2008 m W211-tus, tai pas visus commandas be sd korteles dar. Tai itariu ir tas kur man siulo is 2008 merso bus be sd. Aisku, kai uz tokia kaina, tai dzin :)

Su SD korta ejo kaip opcija ir jauciu daug kainavo, todel niekas neeme jo :) bet jis panasiai gal nuo 2007 ir atsiradęs manau. reiktų pasiieskoti info internete.

vampyras 2012-05-14 13:25

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 211960)

jaigu turi Most jungtis bagazineje, tada vaiku zaidimai, per pusdieni viska susijungsi, jaigu neturi turesi ir tuos tempti, nes kazkaip turesi pajungti AGW ir Navi kompus, jaigu netycia gausi NTG 2.5 tada jau viskas laaabai paprastai,nas jis turi viska viduje iskyrus GPS antena reikes po tacho palepti ji 35€ kainuoja.
tiesa nuo kodavimu nepabegsi, teks apsilankyti silberyje arba jungti developeri.
p.s. kazkas maluoja kad jie su lieciamu ekranu.
p.p.s. tokiu metu turetu buti NTG2.5 bet kaip pas anglus nezinau nelaikiau dar rankose :geda:

Finalfour 2012-05-14 13:54

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 211967)
jaigu turi Most jungtis bagazineje, tada vaiku zaidimai, per pusdieni viska susijungsi, jaigu neturi turesi ir tuos tempti, nes kazkaip turesi pajungti AGW ir Navi kompus, jaigu netycia gausi NTG 2.5 tada jau viskas laaabai paprastai,nas jis turi viska viduje iskyrus GPS antena reikes po tacho palepti ji 35€ kainuoja.
tiesa nuo kodavimu nepabegsi, teks apsilankyti silberyje arba jungti developeri.
p.s. kazkas maluoja kad jie su lieciamu ekranu.
p.p.s. tokiu metu turetu buti NTG2.5 bet kaip pas anglus nezinau nelaikiau dar rankose :geda:

O jeigu pas mane nera Most jungciu, ir jeigu gausiu tik pati commanda, ar eis pajungti kad jis bent veiktu, be jokiu navi, tiesiog radija, cd veiktu ir tiek? Su salyga, kad tai vistik bus dar ne NTG 2.5... Nes matai, ne pats vaziuosiu jo pirkt. Jei vis tik ten ne NTG 2.5, ka ir is kur lupt man is to donoro merso reiketu, kad viskas butu? Butu gerai koki foto rast kur ka butina islupti, nes ne pats vaziuosiu, zmogus kitas vaziuos islupinet man visko...

marius 2012-05-14 19:17

Taigi tau pirmyn atgal suvazinet kainuos 36 litai. Tai kam cia kitus siuntinet, tuo labiau, kad jie nesigaudo... Sesk ir numynk pats viska issilupt :)

Finalfour 2012-05-14 19:33

Citata:

Pradžioje rašė marius (Post 212012)
Taigi tau pirmyn atgal suvazinet kainuos 36 litai. Tai kam cia kitus siuntinet, tuo labiau, kad jie nesigaudo... Sesk ir numynk pats viska issilupt :)

Taip ir buciau padares, bet visu pirma tai tas zmogus i ta srota vaziuoja sau daug daliu, bet esme - negaliu, nera kada, artimiausiomis dienomis... O laukti iki kitos savaites kai pats galesiu - rizika, tokie daiktai uz tokia kaina nesimeto...

Apple 2012-05-14 19:34

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 212016)
Taip ir buciau padares, bet visu pirma tai tas zmogus i ta srota vaziuoja sau daug daliu, bet esme - negaliu, nera kada, artimiausiomis dienomis... O laukti iki kitos savaites kai pats galesiu - rizika, tokie daiktai uz tokia kaina nesimeto...

Taip taip, nenuvaziuosi tu - nuvaziuosiu as :xx: tik numeriuka i PM mestelk :aciu: :xx:

Gintaras 2012-05-15 09:53

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 212016)

tas bičiulis pajama tau comandą ,o visa kita jei trūks nemanau ,kad per savaitę dings iš to "donoro" juo labiau ,kad pagrindą jau turėsi ...

sanis1 2012-05-16 15:41

Pastebejau, kad kompiuteristai visai kitaip problemas sprendzia-paprasti dalykai jiem atrodo labai sudetingi, o sudetingi dar sudetingesni, ypatingai pasizymi ir slieku ieskojime ant asfalto.
Nei jis pirks nei ka-jei tikrai tokia kaina tai kitas butu seniai jau sulakstes nusipirkes ir pasileides-bet ne- klausines cia puse metu apie pajungimus, o netures ka jungt-bent duotu numeri kitam kuris nori pirkt tai gal bent nauda kokia tai butu-bet visgi abejoju kad tokias masinas ardantys zmones tokias einamas dalis pusvelciui pardavinetu-garantuoju kazka ne taip nugirdo virtualusis pirkejas ir tiek.

Adodas 2012-05-16 16:26

Citata:

Pradžioje rašė sanis1 (Post 212318)
Pastebejau, kad kompiuteristai visai kitaip problemas sprendzia-paprasti dalykai jiem atrodo labai sudetingi, o sudetingi dar sudetingesni, ypatingai pasizymi ir slieku ieskojime ant asfalto.
Nei jis pirks nei ka-jei tikrai tokia kaina tai kitas butu seniai jau sulakstes nusipirkes ir pasileides-bet ne- klausines cia puse metu apie pajungimus, o netures ka jungt-bent duotu numeri kitam kuris nori pirkt tai gal bent nauda kokia tai butu-bet visgi abejoju kad tokias masinas ardantys zmones tokias einamas dalis pusvelciui pardavinetu-garantuoju kazka ne taip nugirdo virtualusis pirkejas ir tiek.

*Gal 98 metu* sumurmejo dede telefonu, o tu ne taip isgirdai ? :) Kazkokia tikimybe yra kad nesusikalbejot, nes tikrai jau per gerai, kad butu tiesa, bet negali zinoti :))

Finalfour 2012-05-16 16:38

Citata:

Pradžioje rašė Adodas (Post 212329)
*Gal 98 metu* sumurmejo dede telefonu, o tu ne taip isgirdai ? :) Kazkokia tikimybe yra kad nesusikalbejot, nes tikrai jau per gerai, kad butu tiesa, bet negali zinoti :))

Nenoriu nieko spekuliuot, rytoj kolega ten vaziuoja ir bus aisku viskas. Aisku kad as ir pats netikiu, absurdas butu tokia kaina... Bet as labai jau raiskiai jam viska isaiskinau, modeli, metus, kas per irenginys domina... Gal jis ten koks subaraizytas visas, gal neveikia, velniai zino, kolega vis tiek ten vaziuoja daug daliu sau uzsipirkt, tai ir paaiskes viskas. Seniai buciau pats nulekes, bet 8 men. dukrai nepaasikinsiu, pabuk viena, tevas multimedijos lekia ;) Nors kai kam siame forume tiesa to nesuprast. Ne tau Adodai taikau ;)

Tomskis 2012-05-16 16:38

nu is tikro kas cia yra, nors 9val vakaro atsisedai ir nulekei pasiemei, netiks ar nepatiks, parduosi kitam forumieciui ir dar uzdirbsi. kai tokia kaina ir taip norisi tai nzn kas sustabdytu mane nuo pirkimo, laidotuves arba vestuves turbut, kur negali nedalyvaut

Finalfour 2012-05-16 16:41

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 212334)
nu is tikro kas cia yra, nors 9val vakaro atsisedai ir nulekei pasiemei, netiks ar nepatiks, parduosi kitam forumieciui ir dar uzdirbsi. kai tokia kaina ir taip norisi tai nzn kas sustabdytu mane nuo pirkimo, laidotuves arba vestuves turbut, kur negali nedalyvaut

Nu negaliu Tomski, negi cia visiems viesai turiu pasakot savo gyvenima, kad pasiiaiskinciau, kodel neturiu jokios galimybes ten nulekt? ;) Manai, pats nelekciau jei tik galeciau?

Tomskis 2012-05-16 16:48

prie kompo sedet turi laiko o nulekt neturi :) man tai aiskintis nereikia kodel, man nerupi, tiesiog siaip sakau, per para atrastum zmogus atliekama valanda kad nuvaziuot

Hunter 2012-05-16 17:34

duok Tomskiui numeri :D jis per puse valandos nuleks :D

Finalfour 2012-05-18 10:12

Taigis, mano multimedija jau keliauja i Vilniu. Ten tas sustresnis commandas, su SD kortele. Tai ir su Hdd turbut, nes tie kur sd kortele, tai ir hdd berods yra? Jei jau sd kortele, tai ten tas NTG 2.5 commandas?
Siandien kalbejau su meistrukais, kurie montuoja aparaturas, tai jie yra state tokia multimedija i toki kaip mano w211. Tai uzgiedojo 200 uz pajungima, nes tipo niekas pas mane netiks, reikes keisti fyskes ir pan. Plius dar GPS antena iki 100 lt kastuos. Tai ir nezinau, cia norma kaina ar daugokai lupa?

vampyras 2012-05-18 10:19

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 212631)
Taigis, mano multimedija jau keliauja i Vilniu. Ten tas sustresnis commandas, su SD kortele. Tai ir su Hdd turbut, nes tie kur sd kortele, tai ir hdd berods yra? Jei jau sd kortele, tai ten tas NTG 2.5 commandas?
Siandien kalbejau su meistrukais, kurie montuoja aparaturas, tai jie yra state tokia multimedija i toki kaip mano w211. Tai uzgiedojo 200 uz pajungima, nes tipo niekas pas mane netiks, reikes keisti fyskes ir pan. Plius dar GPS antena iki 100 lt kastuos. Tai ir nezinau, cia norma kaina ar daugokai lupa?

taip su SD yra NTG 2.5, taip visi NTG 2.5 Comand turi HDD.
pajungimas nera labai sudetingas, reikia kartais paprogramuoti, nes jaigu nori navigacija ir tachometre matyti.
antenu yra pilna ebay ja isideti 10min darbas slepiasi po tacho, laido tiesimas 75cm :) na ir zinoma "perpininti" pagooglink daug info, buvau netgi adapterius uzmates.
sakykim jaigu moksi € tada ir as padaryciau. :xx:

Finalfour 2012-05-18 10:26

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 212635)
sakykim jaigu moksi € tada ir as padaryciau. :xx:

Toli esi Vampyrai, labai toli :xx:

Melionas 2012-05-18 10:29

Na, bet tau ir pasiseke :) Tie 200lt manau nera daug, svarbu viska tvarkingai ir saziningai padarytu

Finalfour 2012-05-18 10:50

Citata:

Pradžioje rašė Melionas (Post 212639)
Na, bet tau ir pasiseke :) Tie 200lt manau nera daug, svarbu viska tvarkingai ir saziningai padarytu

Na, ziuresim, kai viska padarys ir sudes imesiu foto ir per meeta galesim pabandyt kaip tas NTG 2.5 dirba ;) Gaila, iki treciadienio reiks laukt, nes tik treciadieniui uzrase montavimui...
Beja, idomu, puikiai zinome kaip veikia hdd, kaip cia su ilgaamziskumu? Kompe HDD daznai ilgiau 3 metu nelaiko rimtai naudojant, o cia auto multimedijoj, vibracijos ir pan... Vampyrai, kaip reikalai pas ntg2.5 su hdd ilgaamziskumu ir pabyrejusiu hdd statistika? ;) Kazkaip nemanau, kad ten ssd tipo diskas stovi :xx:
P.S. Kokia HDD talpa ten buna? Is viso, kazkur maciau nuorodele apie MB multimedijas, vis nerandu, gal pas ka metosi?

Apple 2012-05-18 11:28

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 212649)
Na, ziuresim, kai viska padarys ir sudes imesiu foto ir per meeta galesim pabandyt kaip tas NTG 2.5 dirba ;) Gaila, iki treciadienio reiks laukt, nes tik treciadieniui uzrase montavimui...
Beja, idomu, puikiai zinome kaip veikia hdd, kaip cia su ilgaamziskumu? Kompe HDD daznai ilgiau 3 metu nelaiko rimtai naudojant, o cia auto multimedijoj, vibracijos ir pan... Vampyrai, kaip reikalai pas ntg2.5 su hdd ilgaamziskumu ir pabyrejusiu hdd statistika? ;) Kazkaip nemanau, kad ten ssd tipo diskas stovi :xx:
P.S. Kokia HDD talpa ten buna? Is viso, kazkur maciau nuorodele apie MB multimedijas, vis nerandu, gal pas ka metosi?

Pasikartosiu - tu laimės kūdykis :D surask ir man uz tokia kaina Comanda, tai aš tau dėžę alaus nuperku iškarto :)

Finalfour 2012-05-18 11:43

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 212657)
Pasikartosiu - tu laimės kūdykis :D surask ir man uz tokia kaina Comanda, tai aš tau dėžę alaus nuperku iškarto :)

Viskas, nesnekam, nes dar kas ne taip bus :xx: Is esmes, kol komandas neatsiras merse veikiantis pilnai, tol netikiu ir manau kad cia man tik balti arkliai :xx: Nes dar dugybe vietu, kur gali kas ne taip pakrypti - kad ir tai, kad pas mane labai atidziai tie montuotojai klasinejo, koks pas mane dabar magas stovi, nes tipo mano W211 ant pacios pacios ribos, kur keitesi kazkokie protokolai, ir jei mano w211 butu tik vos vos senesnis - pamirsk comando ntg 2.5 pajungima, be sansu. Kai pasakiau, kad pas mane audio 20, be kasetnyko, tik cd, tada sako, nu, tikekimes kad viskas bus ok, jau turetu buti naujesni protokolai. Tai va zodziu.. treciadieni viskas paaiskes.

Apple 2012-05-18 11:46

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 212659)
Viskas, nesnekam, nes dar kas ne taip bus :xx: Is esmes, kol komandas neatsiras merse veikiantis pilnai, tol netikiu ir manau kad cia man tik balti arkliai :xx: Nes dar dugybe vietu, kur gali kas ne taip pakrypti - kad ir tai, kad pas mane labai atidziai tie montuotojai klasinejo, koks pas mane dabar magas stovi, nes tipo mano W211 ant pacios pacios ribos, kur keitesi kazkokie protokolai, ir jei mano w211 butu tik vos vos senesnis - pamirsk comando ntg 2.5 pajungima, be sansu. Kai pasakiau, kad pas mane audio 20, be kasetnyko, tik cd, tada sako, nu, tikekimes kad viskas bus ok, jau turetu buti naujesni protokolai. Tai va zodziu.. treciadieni viskas paaiskes.

Jei tau netiks - aš sekantis, kuris bandysiu pajungti :D

Finalfour 2012-05-18 11:54

Ee, vos ne pamirsau - pas mane dabar yra CD changeris, tai tas naujas commandas ta cd changeri valdys ir jis veiks? Ar tokia atgyvena kaip cd changeris jau nenumatytas, kai viskokie SD ir Hdd yra? ;) Ant to NTG2.5 net nemaciau cdc knopkes, kuri ijungtu changeri...Ir dar kartoju klausima - kokio dydzio hdd ten eina ir ar skaitomos SDHC korteles, ar tik seno tipo SD, kurios gali buti iki 2 gb tik?

vampyras 2012-05-18 13:16

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 212662)
Ee, vos ne pamirsau - pas mane dabar yra CD changeris, tai tas naujas commandas ta cd changeri valdys ir jis veiks? Ar tokia atgyvena kaip cd changeris jau nenumatytas, kai viskokie SD ir Hdd yra? ;) Ant to NTG2.5 net nemaciau cdc knopkes, kuri ijungtu changeri...Ir dar kartoju klausima - kokio dydzio hdd ten eina ir ar skaitomos SDHC korteles, ar tik seno tipo SD, kurios gali buti iki 2 gb tik?

pirma susidek viska. nepatiks parduosi greitai ;)
visi comandai turi ribas kiek folderiu ir kiek failu gali nuskaityti,ir nuo keliu bitrate iki max, neklausk neprisimenu :geda:
kiek zinau sd visi naudoja tik tarpini varijanta tarp kompo ir comando hdd, arba jaigu keiti comanda, kad galetum visus navigacijos telefono duomenis nukopijuoti.

Finalfour 2012-05-18 13:33

Tai tiesiai is SD jis negroja, matai kaip..

vampyras 2012-05-18 13:49

Citata:

Pradžioje rašė Finalfour (Post 212672)
Tai tiesiai is SD jis negroja, matai kaip..

sito as nesakiau :bebebe:

pauliukas 2012-05-18 14:06

Vampyrai paaiskink man viena dalyka. Pas mane comand'as idetas buvo veliau ne gamykloje :D Bet esme ta, kad pas mane ant spidometro skydelio yra opcija navi. Tai kaip suprantu pas mane ji buvo (del ko sakau, kad buvo, nes gale nera to cd irenginio)? Nes ir CD metesi masino su vokiskais zemelapiais, gal tas navi prietaisas buvo paciam mage pries tai? :) Tiesa pagal vin koda ziurejau, tai neraso, kad navi yra arba as nesuprantu kazko..

Tomskis 2012-05-18 14:12

navi paciam mage yra

pauliukas 2012-05-18 14:16

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 212682)
navi paciam mage yra

Tu tuo tikras? Naujajame NTG2.5 taip paciam prietaise, o senajame kaip pas daugeli yra? ;)

Tomskis 2012-05-18 14:36

nu tai senajame pvz W220 modelyje yra paciame mage kaip suprantu

Finalfour 2012-05-18 14:42

Pauliuk, as kaip supratau, tai ta opcija skydelyje NAVI reikia atrakinti su star diagnostic. Ji yra visuose w211 pa defoltu, tik pas mane uzrakinta, nes kam ji audio 20 magui? Pad tave ji atrakinta. Pas mane ja irgi galima atrakinti, bet kas is to, jie nera comando? O kai bus comandas, ja reikes atrakinti, kad matyti navi informacija ne tik comando ekrane, bet ir prietaisu skydelyje. Jei ji butu atrakinta dabar, is jos naudos nebutu, tik maisytusi per meniu vaikstant :) Nezinau, ar teisingai cia ismasciau, bet vampyras kazka minejo ankstesniuose postuose apie navi opcijos atrakinima skydelyje :)
P.S. Ech, kaip mums truksta Tech1 cia LT, su jo diagnostika ir ziniom :) Atrakintu mums visokias opcijas, pajungtu comanda... ;)

Finalfour 2012-05-18 14:59

Naudinga info apie NTG 2,5 comanda: http://www.benzworld.org/forums/audi...s-ntg-2-a.html
HDD - 40 gb. Toshiba gamybos. Mp3 dainoms skirta 4 gb.

Tomskis 2012-05-18 15:04

benzworld isvis nesveikas forumas, ko ieskojau - viska radau, i paieska ivedi ir randi atsakymus i visus klausimus :) paziurek gal bus info ir apie pajungima commando

Finalfour 2012-05-18 15:07

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 212694)
benzworld isvis nesveikas forumas, ko ieskojau - viska radau, i paieska ivedi ir randi atsakymus i visus klausimus :) paziurek gal bus info ir apie pajungima commando

Ziurejau yra, ten surasyta kokiu fyskiu reikia ir pan... bet zinai, tingiu as pats uzsakineti viska, siustis, jungti, ieskoti kas priprogramuotu ir visa kita procedura... geriau as duosiu tuos 200 ir tegul pajungia viska, as tik masina pasiimu ir vaziuoju :) Nera laiko paciam knistis...

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:27.