![]() |
w202 2,5D netraukia,bukas
Sveiki turiu tokia problema automobilis w202 2,5d 94metu su automatine greiciu deze,labai blogai traukia i statu kalna vos vos uzbezda jei dar gale sedi du zmones tai isvis vos uzvaziuoja,as suprantu,kad 2,5 be turbinos nera labai greiti,bet cia jau labai bukas vos isibegeja kame problema,gal kas buvot susidure su tokia problema,auto kurias be problemu is puse pasukimo tiek saltas tiek siltas nesenai pakeitis filtrai nesuprantu kame problema.
|
bukas būna tik peilis, o tavo mersas pateikė per mažai info, kad kažką pradėt burt
|
Citata:
|
galvoji, kad parašęs tą patį kitame forume gausi daugiau atsakymų? Atvaryk pas mane į Panevėžį ir pasakysiu ar bukas ar jau sugriuvęs tas mersas. Be to kaip supratau mašinų konstrukcijoje pats visiškai nesigaudai. Nemėgstu traukt informacijos per prievartą, jei žmogus pats to nenori.
Koks pas tave mersas aš jau supratau, bet mane domina visai kiti dalykai ar taip jau yra seniai ar dabar taip nutiko, kai p dėžė mėto bėgius ir prie kokių apsukų, kaip veikia kikdaunas, kaip variklis ima apsūkas ir t.t ir t.t. Galiu klausimų užduot dar mažiausiai 10 , bet ar bus tau iš to naudos vienas dievas žino |
Citata:
|
čia po Austrijos kalnus važinėji ar bandai užkopt į Kaselio kalnus vokiečiuose? Ar jau į Ukmergės kalną nebeužlipi?
|
Citata:
|
Citata:
Koks pas tave mersas aš jau supratau, bet mane domina visai kiti dalykai: kaip dėžė mėto bėgius ir prie kokių apsukų, kaip veikia kikdaunas, kaip variklis ima apsūkas ir t.t ir t.t. Galiu klausimų užduot dar mažiausiai 10 , bet ar bus tau iš to naudos vienas dievas žino, nes arba kažkam suteikei daug džiaugsmo nupirkęs užmuštą mersą arba pats nežinai ko tikėtis iš savo modelio, nes būna kai kam ir 4 litrų motoras bukas |
beje lipant į parodos kalną kelintu bėgiu jis važiuoja, koks greitis ir kokios variklio apsūkos?
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:32. |