![]() |
W124D 3.0 l 94 metu
Sveiki,kaip pakeisti variklio priekini amortizatoriu / dirzo tempejo slopintuva? Bandziau issukti varsta apacioje jis remesi i ventiliatoriu ir neisitraukia.
Kas turite kokiu variantu? Dekui uz variantus. |
Citata:
|
Arba nusiimi visą kronšteiną ir tada atsisuki amortizatorių.
|
Citata:
|
Citata:
|
Aš tau rašau, yra du būdai vienas mano paminėtas kuriuo aš keičiau sau amortizatorių. Tam reikia šešiakampio kurio skersmuo 17. Aš nuiminėjau neatsukęs sparnuotės, bet taip gali ją sulaužyti. O kitas - nusiimi sparnuotę, ir jei neklystu reikia nuimti termo movą su škyvu į kurį tau ir remiasi varžtas. Sėkmės.
|
nusiemi termomova, tada nusiemi kronsteina su visu amortiku, ir tik tada nuimsi amortika. jeigu pas tave ne 100kw motoras
|
esu keitęs ir senam ir "plytai" dyzeliams ir visiems pakeičiau nenuėmęs nei termomovos nei ventiliatoriaus škyvo. Aišku "plytai" sunkiau yra ištraukt apatinį amortizatoriaus varžtą, bet įmanoma. Reikia tik plonų pirštų, perdirbto rakto ir smegenų, bet manau kad mano atsakymas irgi bus įvardintas kaip nenaudingas
O keičiasi taip: ..... ...... ........ ......... ........ P.S. čia galėjo būti pilnas aprašymas kaip taip padaryti, bet..... prisiminiau, kad šio autoriaus temose buvau prižadėjęs nebesikišti. |
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:03. |