![]() |
Sveiki,
Turiu problemą: mano C200 CDI sustojus stipriai juntamas išmetamų dujų kvapas. Kai važiuoji, viskas tvarkoj. Tačiau, tik sustoji prie šviesoforo ar pan. iškarto salonas prismirsta. Jei įjungi funkciją, kad oras būtų naudojamas tik salono viduje, salonas nesmirsta. Kas tai galėtų būti? P.S. Ačiū už visus patarimus. Man važiuojant su C200 CDI nelygiu keliu (per duobes ar pan.) girdisi keisti bildesiai: toks jausmas lyg kokią bačką vežčiau prikrautą geležų. Važiuoklę tikrinau, mane patikino servise, kad viskas gerai. |
yra nesandarumas išmetimo sistemoje prie variklio skyriaus. Gali būti kolektoriaus ar kolektoriaus ir vamzdžio sujungimo tarpinės. O padidejusio kriokimo ar papildomo garso nėra? Ir dar dėl barškėjimo žiūrėk ar kur judinant duslintuvą jis nesiekia dugno ar galinės pakabos elementų ir ar duslintuvo tvirtinimo gumos nenuplyšę
|
Negaliu pasakyti ar garsas padidėjęs ar ne. Mašiną pirkau su šia problema. Gal reiktų pas gerus duslintuvų meistrus nuvaryti?
Citata:
|
jei pats esi panevėžietis tai važiuok ant Upytės kelio tuoj už Lukoilo yra po kaire garažų kooperatyvas. Ten du garažai žaliomis durimis yra duslintuvų tvarkymas. Juos rekomenduoju todėl, kad ten vyriukai dirba kokybiškai ir operatyviai, nors gal litu kitu ir brangiau nei kiti. Bet man jie patinka dėl atliktų darbų.
Gali dar jiems pasiskambinti 8 686 54702 |
prie tos pacios temos. 124 2,5D, vasara vaziuojant apie 40-60km/h traukia per atidaryta vairuotojo langa ismetamas dujas. sistema tikrai sandari. manau, kad cia turetu ne vienam tokia problema pasitaikyti, kaip sprendziat?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
duslintuvo galo vieta neturi sūkuriams labai didelės įtakos. Nebent metru tą vamzdį prailginsi į lauko pusę :D Bet kokiu atveju tie sukuriai pagal aerodinamiką gaunasi paskui mašinos galą. Tą smarvės atsiradimą dėl nesandarios bagažinės dangčio gumos esu nustatęs dar senais laikais kai dar su žiguliais važinėjau. Būdavo pakeiti gumą ir salone jokios smarvės, o langas pas mane visąlaik praviras, nes rūkau
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:11. |