View Single Post
Old 2011-11-22, 20:52   #56
Edgis

Edgis's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Šiauliai

Edgis is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę Edgis per Skype™

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Hamas View Post
kad is bakelio issitraukia supratau, bet jis kazkaip "mandrai" su spyruokle prispaustas prie kamscio - gal zinot kaip tiksliai ji "islaisvinti"?

ar tikrai 2 l. telpa?

man mane matosi pakankamai nemazai brudo aplink filtra, tai vienas meistriukas primygtinai patare vistiek vienakarta pripilt ir vos padirbus pakeist vel nauju, ka manot? Jis taip pat sake, kad dideles reiksmes nera kokiu keisiu - tipo vistiek busiu "isploves" sistema - ar sutinkat su tuo?
Aš pats tokiam senai keičiau, nepamenu tiksliai. Taip, 2l visai sistemai, kadangi pilsto po 1L bakeliais, tai bet kokiu atveju teks imti du Jei liks keli šimtai gramų, vadinasi turėsi papildymui
Meistriukas patarė neblogai, tačiau vienoj vietoj suklydo. Bet ko pilti nepatariu, paskui prasideda mitai kaip pompos nelaiko ir t.t
MB rekomenduoja Fuchs Titan 5364B arba originalų MB tepalą A001 989 2003 10

Back in da house: 201.128
Daily driver: Chevrolet Trans sport aka Fake Taxi
Naudotos MB dalys (Šiaulių regionas) tel:; Edgaras tel: 867635773 Gryša tel: 868631990
Picų išvežiotojas su plafonu ant merso ir užkietėjęs teoretikas™

Aš visada branginsiu išankstinę ir niekuom nepagrįstą nuomonę, kurią apie jus susidariau.
www.sidabrostrele.lt Mercedes-Benz automobilių ir sunkvežimių remontas bei prekyba naujomis dalimis.
Edgis neprisijungęs   Cituoti