Citata:
Pradžioje rašė samagonas
del amzhiaus nepergyvenk,viskas gerai.Pats turejau didele meile 12metu vyresne uzh mane,viskas buvo gerai,kol neprasidejo nesveikos pavydo scenos ,neduok dieve kokia panele gatvej i mane pazhiuredavo,-tai kaip kate i plaukus jai isiveldavo  )) Ishpradzhiu juokinga buvo,po to liudna pradejo darytis,ir teko ishsiskirti,o galejo kazhkas ir gautis. Veliau supratau,kad tai normali vyresnes moters reakcija,ji vyresne darosi greichiau uzh vyra ir sunku tai pripazhinti,o vyrai juk nesensta jie visada erzhilai jauni  )))))
aplamai 2 metai,tai niekis,-bet ruoshkis pasiteisinimams,kodel tu jaunesnis ir kad ji pati grazhiausia ir tu jos niekada nepaliksi del jaunesnes  ))))
|
Samagonai 12 metu cia jau rimta....Daug.Draugavau su 2 metais vyresne,dabar yra 4 metu skirtumas... Man 21,jai 25,bet tai visiskai nieko nekeicia,na as pagal savo amziu esu gana rimtas jaunuolis,ir su tom vyresnem bendravimas gaunasi kaip lygius su lygiu... O va su tom iki 20 tai man sunkiai einasi...  Nerandu nieko bendro su tom mazametem,paziuret grazu bet daugiau tai nafik. "-bet ruoshkis pasiteisinimams,kodel tu jaunesnis ir kad ji pati grazhiausia ir tu jos niekada nepaliksi del jaunesnes  ))))" - cia gerai pasakyta
|