Citata:
Pradžioje rašė E.Stankevicius
Edgarai ne,kaip supratau tik siaip skaitinejo foruma ir parase pirmam pasitaikiusiam,ten ji turejo keleta klausimu del mersiuko,beda turejo siokia tokia,pagalvojo kad zmogus forume vietoj slapyvardzio yra naudojantis pavarde yra brandus ir panasiai ir kad nusimanys kazka apie mersus,nesitikejo kad uzsipuls ant vyrioko ketveriais metais jaunesnio  Na bet mums puikiai bendraujasi (mane "veza" vyresnes),tai vat,taip ir gavosi 
|
del amzhiaus nepergyvenk,viskas gerai.Pats turejau didele meile 12metu vyresne uzh mane,viskas buvo gerai,kol neprasidejo nesveikos pavydo scenos ,neduok dieve kokia panele gatvej i mane pazhiuredavo,-tai kaip kate i plaukus jai isiveldavo  )) Ishpradzhiu juokinga buvo,po to liudna pradejo darytis,ir teko ishsiskirti,o galejo kazhkas ir gautis. Veliau supratau,kad tai normali vyresnes moters reakcija,ji vyresne darosi greichiau uzh vyra ir sunku tai pripazhinti,o vyrai juk nesensta jie visada erzhilai jauni  )))))
aplamai 2 metai,tai niekis,-bet ruoshkis pasiteisinimams,kodel tu jaunesnis ir kad ji pati grazhiausia ir tu jos niekada nepaliksi del jaunesnes  ))))
|