Go Back   MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams » Techninė Pusė. Remontai Ir Kiti Techniniai Dalykai » A Klasė

Old 2012-12-13, 20:42   #11
Darvienas

Statusas: Ištikimas MB1 Narys

Darvienas is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė liutasss View Post
esme buvo ta, kad zmogus nori pirk auto kazkur uz 2000 euru ir klause ar a klase yra pakankamai gera, nes jo zmonai gal ir nieko toks auto butu...bet uz 2000 euru galima tikrai paimt tikra automobili o ne kaladele ant ratu
O čia jau pagal poreikius Man pvz gal net labaiu pagal norus nei poreikius, nes W140 nemažas, o važinėju 95% laiko vienas. Bet man "reikia" O už tuos pinigus kur sumokėjau galėjau pasiimti daug naujesnę mašiną. Tai gal jai irgi labai "reikia" tos A klasės, nors yra ir geresnių už tokią sumą. Ir tikrai pritariu kad yra geresnių, ne tos pačios klasės/segmento, bet yra.
Šiaip man atrodo taip: gyvenu vieną kartą dėl to galima, o netgi reikia, sau leisti pirkti ne pagal protą, bet pagal norą, ir džiaugtis kasdieną vairuojant o ne tik nuvažiuot nuo A iki B.

peace

SE300 (3.2l B+G) 1992m.
Darvienas neprisijungęs   Cituoti

Bookmarks

Temos įrankiai
Rodymo būdai

Pranešimų Taisyklės
Jūs negalite rašyti naujų temų
Jūs negalite rašyti pranešimų
Jūs negalite prisegti failų
Jūs negalite koreguoti savo pranešimų

BB code is Įjungtas
Šypsenėlės Įjungtas
[IMG] kodas Įjungtas
HTML kodas Įjungtas

Peršokti į

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Be raštiško MB1.LT sutikimo kopijuoti ir platinti www.mb1.lt esančią tekstinę, bei grafinę informaciją griežtai Draudžiama.
© 2007-2021 MB1.LT All Rights Reserved.