Citata:
Pradžioje rašė Feibis
"Veikta profesionaliai
Paaiškėjo, kad vagys darbavosi profesionaliai. Išlaužę durelių spyneles, jie įsibrovė į vidų, atjungė imobilizatorių ir vietoj jo prijungė savos gamybos įrenginį. Automobilis buvo užvestas prijungus elektros srovę nuo salono apšvietimo lemputės. ""
Neseniai pavoge x5. Buvo su visais imobilaizeriais ir tt, bet be slapuko  o surado nes sekimo iranga buvo ideta. Aciu dievui,kad nuo jos nesugebejo vagys apsisaugot  Slapukai valdo 
|
Bet mane tai tas slapukas nervina, vis reikia paspaust pries vedant, dar vienas tokioj nepatogioj vietoj pas mane, tai isvis  Siaip tai nesunku rast slapuka, pvz isedau pas pusbroli i masina, sako neuzkursi, rimta signalke, slapukas yra  per 2min. radau  Kriksto tevo masinoj 2 slapukai buvo, bet vianas toks pat kaip pas mane, tai irgi greitai suradau  Aisku as abejais atvejais raktus turejau, tai man nesunku buvo
Beto, norikt pavogt masina nebutika ja uzvest  Kaimynui nauja wv t5 nutempe pavoge salia stovejusa kita masina  nepadejo jokios signalkes, uztrumpino isdauze posuki laidus ir nebeliko signalkiu jokiu
|