Prieš 12 metų dar būdamas students išlėkiau į anglus užsidirbt pinigų mašinai, tuo metu svaigau dėl calibros ir corrado, važiavau su ta mintim, kad grįžęs tik vieną iš jų ir pirksiu, bet po kelionės supratau, kad visi pinigai išeis ant mašinos ir nieko neliks, todėl savo svajones atidėjau ir nusipirkau VW Golf II '86m. 1,6D, buvus pašto mašina, geltonos spalvos

lengvas urodas, kokių tik komentarų neišgirsdavau apie jį, bet man kažkaip buvo dzin, važiavo pigiai, tuo metu dyzelis litą su centais kainavo, tai atsimenu už 10Lt. važiuot atsibosdavo, tas man kaip studentui labai patiko, be to visi kiti remontai, kurių beveik ir nebuvo kapeikas kainavo.
Į MB persėdau negaliu sakyt, kad netikėtai, nes mano tėvas visą gyvenimą praktiškai su MB važinėjo, ir mamai MB pirkdavo (W201, W124), praktiškai nuo '92m. gal trumpam ir buvo ne MB, nelabai atsimenu, bet žn, kad '92m. nusipirko pirmą MB Vokietijoj '89m. W124 2,6 mėlyną, tokių Kaune gal 3 tik buvo tuo metu, tai man ta mašina buvo kažkoks kosminis laivas. Tai taip gavosi, kad visada ir aš svaigau, kad tik MB noriu.
Mano įsimintiniausias auto aišku buvo mano MB W124 4,2 V8, o be MB, tai labai labiausiai paskutinis auto prieš MB, tai Opel Vectra A, jinai buvo '89m. gamybos, nei vienos rudelės, kaip nauja, nu tokios mašinos aš daugiau nesu matęs, originali rida buvo 44.000km, žinau, kad bus daug šnekančių, kad trūksta dar vieno nulio ir panašiai, bet ir opelistai iš klubo tą patį šnekėjo, patikėkit, stovis buvo neįsivaizduojamas, aišku ir suma ten Vokietijoj pagal tuometines kainas buvo sumokėta, vo ne kaip už vectra B, bet su ja dariau tokias nesamones, kad daugiau tų klaidų nekartoju, kišau į ją litus neskaičiuodamas, bet po metų kai suskaičiavau ir pamačiau, kad jos savikaina, man kaip gero MB, susinervinau vėl išardžiau viską iki bazinės kokią pirkau ir viską išpardavęs pirkau MB

: