Citata:
Pradžioje rašė mikis
 labai idomus salonas, ipatingai patiko ant pavaru svirtie ir dirzu pavadimo nestandartiniai plasmasiukai  muzika jauciu gerai skamba 
idomiai aisku atrodo dvieju spalvu derinis, bet juoda su melyna kazkaip ne taip  cia mano nuomone, spoileri aiskus nedeciau 
beja kur galiniai dirzai? 
|
visu pirma ten ne plasmasiukai o is aliumine gaminausi  o spoileio pats irgi abejojau bet padejote apsispresti kad nedet  o galiniai dirziai labai barskejo nuo muzikos tai teko pasalint
Citata:
Pradžioje rašė Grisha
o tu salona pats pasiuwai?
|
salona siuvo tevas  jis pasineses ant mersu irgi
Citata:
Pradžioje rašė sapnelis
Gražus, ypač salonas, tik įdomu kaip atrodys su w210 bamperiu  o ta spoilerį atiduok kam nors kas turi civicą arba kokiam kaimiečiui su kregžde 
|
neblogai atrodo buvau pridejas tik labai ilgai trunka darbas nes lesu nera itin daug tai kai buna kokiu santaupu iskart y sita mersiuka
Citata:
Pradžioje rašė sausainius
Nu salonas, panele, atrodo neblogai, jei ne tos koloneles visur, galejai kazkiek diskretiskiau ikist. nu vnz, man tia nekazka, pritriurlinsi velnias zino ko 
pasitaisysiu, dar karta paziurejau, visiskas sh ten absoliuciai, durys apsiutos kreivai isvis. Geriau jau npostink kaip poto atrodys. gaila masinos.
|
ne apsiutos kreivai o priklijuota medziaga ties siulem kreivokai pirma kart dariau tai taip ir gavosi kai antrakart darysiu geriau bus  o jainepatinka gali neziuret nieks nelepia
Citata:
Pradžioje rašė sharrasitto
Papasakok kas cia kaip bus?
|
ka kai pabaisgsiu buferi ir spoileri tada sonus dazysiu baltai ir galvoju parduot nes truputi silpnokas variklis 2,3. o poto jau galvoju prikt 3,2 kupa koky kad irsu variklio defektu svarbu mechanine deze butu ir keturduri 4,2 arba 5 litrini ir permest varikli viska y kupa nu kaska rimtesnio daryt vndz
Paskutinį kartą redagavo Edgis; 2011-08-10 08:47 val.
|