Citata:
Pradžioje rašė ldalius
pradėsiu viską iš pradžių:
salono apšvietimas visos lemputės veikė pas mane kuo puikiausiai. Galinėse stoikėse (4 vnt šviestuvėlių) užsidegdavo arba rankiniu būdų ijungiant mygtuką centrinėje konsolėje (pats kraštinis dešinėje pusėje) aukštyn, arba atidarius bet kurias duris (išskyrus galinį kapotą) jei mygtukas perjungtas žemyn. Beje mygtukas mano jau keistas buvo ir pirktas pas Edgį. Viskas turi veikti kaip priklauso. Tik neveikia apšvietimas beja ir signalkė nuo galinio kapoto, nes originaliai visas tas dalykas turėtų ko gero veikti nuo pritraukimo mechanizmo padėties, bet aš tau rodžiau kur už zapaskės yra laidas paliktas galiniam kapotui prijungti, tik nebespėjau to padaryt
Dėl galinio kapoto pritraukėjo jis buvo mano visai išimtas ir tau idėtas į bagažinės dėžę. Jo bėda buvo tokia:
Iš italų mašina grižo su atjungta to mechanizmo elektrine fiške kapoto viduje. Aš pajungiau ir apsidžiaugiau kad veikia pritraukėjas, bet neilgai. Pasirodo kai atidarai kapotą ir palaukus kokia puse minutės jis pradėdavo takšėti ir užkirsdavo kapoto užraktą ir tada nebebuvo imanoma net užtrenkti kapoto, todėl aš nebeieškojau kame šaknys ir jį visai atjungiau ir išėmiau, nes man tokie dalykai prie "navarotų" nesiskaito
|
neveikia x4 galines lemputes, patikrinau saugiklius, vis tvarkoj 
nustojo veikti ir automatinis sviesu isijungimas, pabandziau ten su tuo mygtuku pajungineti, bet nepasitaise