Go Back   MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams » Diskusijos Apie Mercedes-Benz » Mūsų Mercedes-Benz

Naujas pranešimas
Rodymo būdai
Temos įrankiai
Old 2009-02-25, 17:20   #1
driuliauskas

driuliauskas's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Spalding, UK

driuliauskas is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę driuliauskas per Skype™

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Mukshas View Post
katik nusigrandziau visus langus, uztrukau apie 5-10 min. pasiemiau akvariumo stiklu gramztuka i kuri dedasi britvute, tai labai lengvai nusivale, net nesitikejau kad taip lengvai valysis
na va o su tuo prietaisiuku dar lengviau ir greiciau nes peiliukas storesnis ir nelinksta

driuliauskas neprisijungęs   Cituoti
Old 2009-02-25, 17:21   #2
Mukshas

Mukshas's Avatar

Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Spalding UK

Mukshas is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę Mukshas per Skype™

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė driuliauskas View Post
na va o su tuo prietaisiuku dar lengviau ir greiciau nes peiliukas storesnis ir nelinksta
nu tai nelinksta ir britva, bet man reikejo nuvalyti galini stikla, tai ten skersavau visaip tarp sildymo siuleliu, del to surijo daug laiko , beje dekui uz patarima

Old 2009-02-25, 17:25   #3
driuliauskas

driuliauskas's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Spalding, UK

driuliauskas is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę driuliauskas per Skype™

Standartinis

Citata:
nu tai nelinksta ir britva, bet man reikejo nuvalyti galini stikla, tai ten skersavau visaip tarp sildymo siuleliu, del to surijo daug laiko , beje dekui uz patarima
tai jau gali atnaujonti foto su svariais langais ymesti

driuliauskas neprisijungęs   Cituoti
Old 2009-02-25, 17:29   #4
Mukshas

Mukshas's Avatar

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė driuliauskas View Post
tai jau gali atnaujonti foto su svariais langais ymesti
tai kad jau tamsu fotkinti su blicu is tolo nenufotkinsi, beje fotikas galima sakyti be ekraniuko, nes anas yra suskiles, tai tikrai neiseis, rytoj idesiu kazka naujo tikriausiai, reikia dirzeliu dar kalpokams priristi, gal ir negraziai atrodo nei tie kalpokai tokie, nei juo labiau su dirzeliais dar, bet bent jau nepamesiu as ju, nes uzsidejo taip .... lyg laisvai kazkaip, o su tokia vaziuokle manau po pirmos duobes leks salin

Paskutinį kartą redagavo Mukshas; 2009-02-25 18:15 val.
Mukshas neprisijungęs   Cituoti
Old 2009-02-25, 18:20   #5
Mukshas

Mukshas's Avatar

Standartinis

cia su vasariniais ratais, tikiuosi giedriukas nesupyks kad jo asmenine sena foto naudoju, bet masina kaip ir mano dabar ir nuotraukoj nieko kompromituojancio nera
Attached Images
File Type: jpg mukshas300td.jpg (46.9 KB, 52 views)

Old 2009-02-27, 09:51   #6
mbgiedriokas

mbgiedriokas's Avatar

Statusas: Naujasis MB1 Narys

mbgiedriokas is on a distinguished road

Standartinis

Ka čia pyksi...juolab, kad tų kompromituojančiai pragertų veidų nebesimato O šiaip tai ir man malonu...visgi jei ne aš šito gražuolio išvis galėjo nebūti, o dabar žiuriu tokie atsiliepimai, kad net gailėtis pradedu kad pardaviau...Beja, vienas pastebėjimas, būčiau dėkingas dabartiniam pardavėjui, kad kai rašys apie pridergtą saloną, pabrėžtų kad tai Telšiškio nuopelnas...nes pas mane auto tik kilo iš pelenų, žinoma gaila, kad nespėjau visko iki galo, bet manau sukišti 4000 lt. irgi kažką pasako...Nieko, bus tų mersų...vat kaip tik laukia pirkinukas W123 - 2,8CE
Citata:
cia su vasariniais ratais, tikiuosi giedriukas nesupyks kad jo asmenine sena foto naudoju, bet masina kaip ir mano dabar ir nuotraukoj nieko kompromituojancio nera

mbgiedriokas neprisijungęs   Cituoti
Old 2009-02-27, 09:54   #7
dyzelis

dyzelis's Avatar

Gyvenamoji Vieta: Kaunas

dyzelis is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė mbgiedriokas View Post
...Nieko, bus tų mersų...vat kaip tik laukia pirkinukas W123 - 2,8CE
lauksim naujienu

Mercedes Benz History:

93m 124 E 2.8 24V baltas,
93m 124 E 2.0 16V zalias,
93m 124 E 2.6 juodas,
89m 124 E 2.5 D pilkas,
91m 124 E 3.0 24V Sportline, juodas,
89m 124 E 2.0 D raudonas (Video)
92m 140 600 SEL juodas (Foto)
93m 124 E 3.0 D 24V vysnia (Foto)
98m 210 E 3.0 TD sidabrinis (Foto)

dyzelis neprisijungęs   Cituoti
Old 2009-02-27, 10:24   #8
Mukshas

Mukshas's Avatar

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė mbgiedriokas View Post
Ka čia pyksi...juolab, kad tų kompromituojančiai pragertų veidų nebesimato O šiaip tai ir man malonu...visgi jei ne aš šito gražuolio išvis galėjo nebūti, o dabar žiuriu tokie atsiliepimai, kad net gailėtis pradedu kad pardaviau...Beja, vienas pastebėjimas, būčiau dėkingas dabartiniam pardavėjui, kad kai rašys apie pridergtą saloną, pabrėžtų kad tai Telšiškio nuopelnas...nes pas mane auto tik kilo iš pelenų, žinoma gaila, kad nespėjau visko iki galo, bet manau sukišti 4000 lt. irgi kažką pasako...Nieko, bus tų mersų...vat kaip tik laukia pirkinukas W123 - 2,8CE
nu tai as ir sakiau, kad buvusio savininko - ta prasme to telsiskio jis superzvejys, radau meskere ziemine masinoj, kai atvaziavo rodyti masinos tai ten ledo kirtikliu prisidejes, proziku visokiu kibiru, bet siandien siek tiek apsisiurbliavau jau ta masina, ko pasekoje pastebejau kad be valymo priemoniu ten nieko nesigaus man. Beje, Giedriau, taip pat zinau kad masina mylejai ir tai tikrai matosi, bet matosi ir telsiskio padaryti dalykai alaus kamsteliai, cigareciu pelenai tarp sedyniu, gerai kad nesudegino nei masinos nei salono, betvarkydamas bagazine pamaciau kad vienam sone gerokai parudijusi sparno skarda, o kitoj pusej - neatsilieka reiks ten kniedyti, kazka burti ir panasiai. Bet zinoma tai bus daroma kai jau truputi atsils orai ir nebebus dregna, planuoju imtis visus moldingus, buferius ir visa kita kas nusiima ir medzioti rudziu rezginius, masina ne nauja, taigi tukstanciu i smulkmes nekisiu, vistik ne coupe ir tokios isliekamosios vertes neturi, bet siaip kuo toliau tuo labiau esu patenkintas sita masina noriu pamatyti kaip atrodys atpoliruota sita smalos juodumo spalva nes plaunant, kai tolygiai pasidengia vandeniu tai atrodo

Naujas pranešimas

Bookmarks

Pranešimų Taisyklės
Jūs negalite rašyti naujų temų
Jūs negalite rašyti pranešimų
Jūs negalite prisegti failų
Jūs negalite koreguoti savo pranešimų

BB code is Įjungtas
Šypsenėlės Įjungtas
[IMG] kodas Įjungtas
HTML kodas Įjungtas

Peršokti į

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Be raštiško MB1.LT sutikimo kopijuoti ir platinti www.mb1.lt esančią tekstinę, bei grafinę informaciją griežtai Draudžiama.
© 2007-2021 MB1.LT All Rights Reserved.