Citata:
Pradžioje rašė simaso
woodoo, dėl ko tu dėtum pagrinde ratus didesnius, labiau dėl išvaizdos ar dėl sukibimo ? aš nelabai suprantu, kur taip reikia lakstyt kasdien, kad nepakanka normalių padangų sukibimo ? aš ratus dėjau tik dėl vaizdo, o daugiau visa kita yra tik minusai: didesnės sąnaudos, kenčia važiuoklė, komfortas, užmiesty reikia gaudyt po kelia ir nereikalingas man tas sukibimas, nes aš lėtai važynėju po miesta
|
as dedu del grozio cia faktas, bet pvz visose masinose kurias turejau ir dejau didelius ratus nenukentejo komfortas. esu turejes didesne masina ne w210? pvz zienminiai ant a8 [pas mane buvo r16 uzdejus vasara r20 tik maloniau pasidare vazinet kai masina posukiuose uzmynus sonu neina o kietumo atzvilgiu jokio diskomforto, ant eso pas mane r18 nors is gamyklos jie iseina su r16 ir nejauciu jokio kietumo, ant bmw 7 tuerjau r20 jokio diskomforto, o masinuose su tokiais varikliais kuro sanaudos galima sakyt nepadideja o jei ir kazkiek padideja tai jau prie esamu kuro sanaudu tai darosi nebeaktualu. vaziuokles jokiu byrejuma pastebeta nebuvo.
|