Citata:
Pradžioje rašė ldalius
aš kasdien remontuoju mašinas ir kasdien bendrauju su jų savininkais ir patikėk, prisižiūriu ir prisiklausau visko ir dažnai klijentų klausiu: kodėl pasirinkai šią mašiną?
Ir tik vienas yra atsakęs sąžiningai - kai pirkau buvau girtas, kai išsiblaiviau, tai nebebuvo ką daugiau daryt, todėl dabar ir važinėju.
Mano galbūt jumoras yra kandus, bet techninių žinių ir patirties bagažą turiu didelį, bet jei žmonės nesupranta jumoro ar elementarių dalykų , kad kalbėti apie tą patį, ką tenka kartot vos ne kas savaitę jau yra pabodę, bet kažkodėl kiekvienas galvoja kad jo perkamas automobilis yra kažkuo išskirtinis prieš tą, kurį kažkas pirko prieš mėnesį.
Aš tau galiu pasakyt kokius čia gausi patarimus: pirk kuo galingesniu varikliu, pačia pilniausia komplektacija ir svarbiausia kad būtų geri ratai ir aparatūra. O kas bus paskui, tai visiems bus iki lempučių, nes ne jiems reiks kišt pinigus į žaizdų lopymą.
|
Na va. Atsiprašau jeigu įžeidžiau, ne tam aš čia atėjau. Bet jau kaip ir sakiau, stengiuosi neatsilikti.
Aš puikiai suprantu, kad žinios tavo yra didelės, todėl ir klausiu patarimo. Ir ieškojau informacijos prieš tai, kad nereiktų niekam kartotis. Todėl vėl atsiprašau jeigu man to padaryti nepavyko.
Aš stengiausi suformuluoti klausimą kuo tiksliau, kad nereiktų diskutuoti komplektacijos ir kitų privalumų. Modelis taip pat yra pasirinktas. Šiuo metu priežastys nėra svarbios.
Todėl norėčiau dar kartelį paklausti. Jeigu abu automobiliai būtų vienodai tvarkingi. Ir tau reikėtų pasirinkti tik vieną. C320 ar C270, kurį imtum?
|