Citata:
Pradžioje rašė giedriuzxz
Palevas sneki kaskokias, masina buvo pirmadieni nuvaryta apie 17h ir antradieni pasimta 10h ryto, su pakeistu hidrotransformatorium ir tepalu  Buvo daug kur ziurima, kad pigiau viskas iseitu, ir pas garazinius vazinejom, bet visur labai panasios ar net vienodos kainos buvo  Tad geriau nenusisnekek.
|
Na tau galiu papasakoti dar viena istorija,kuri beje man nutiko
Taigi atvažiuoju pas juos ,dežei imestas avarinis- padaro diagnostika ju vadas...
- tavo mašina šudo gabalas
-dežei reikalingas pilnas kapitalinis su hidrotransformatoriaus keitimu
- kaina nuo 5500iki 7500
Na galim pabandyti pakeisti sukiu davikli ,su darbais su nuolaidom gausis apie 650
.Taigi pakeičia sukiu davikli ,tuo pačiu tepalus el jungti ,tarpine ,filtra.Prdedam skaičiuoti atlygi už darbus,taigi 650 dar tepalas ir tepalo pakeitimas(nors sukiu davikli keišiant tepala butina išleisti) viso 1040.Taigi taip išeitu kad nueiti i sandeli ir atnežti 5 l tepalo ,kuri po to supilti kainuoja 125litus ,nors sena tepala užpilti nekainuoja nieko

Galu gale bando nutrinti klaidas ir išleisti mane....po valandos meginimu pasako kad vistik reikia kapitalinio.Parvarau su avariniu režimu pas savo "garažini" meistriuka nupasakoju kas ir kaip,na ka lupk sakau deže pasižiurim kas yra.Išlupa deže ,paleidžia vidurius ...pasirodo deže neseniai turejus kapitalini ,viskas kaip nauja.Sukrauna atgal viska ,jungia stara ištrina viska ,ir pasirodo ,kad keičiant sukiu davikli kišant i lizda solenoidus vienam palenktas kontaktas ir del to neišsitrina viena klaida,taigi išvada tokia ,del kažkokiu žiopliu nusiorinau papildomai ant 800 pinigu,is didelio rašto ir norejimo api...st piliečius ,tai yra nukelt nuo šaibu naudojama nevisai sažiningi metodai,beje ne man vienam ten teko susidurti su problemom,na o,o jei pačiam pasiseke ., kagi sekmes,sekantis kartas gali nebuti toks sekmingas.