Citata:
Pradžioje rašė liutasss
Tu lipi ant emigrantu kurie ,ieskodami geresnio gyvenimo isvyksta .
O save pastatai i didvyrio pozicija kadangi tu moki mokescius Lietuvoje . 
Atsibusk zmogau
|
As ne save statau i didvyrio pozicija, o visus Lietuvoje dirbancius zmones. Ir tikrai statau i Didvyriu pozicijas, nes mes kuriame geresnį gyvenimą Lietuvoje. Jei sugebesi paaiskinti kaip kiti dirbdami uz Lietuvos ribu gali pagerinti Lietuviu gyvenimą - aš atsiprašysiu Tavęs.
Citata:
Pradžioje rašė ramsung
to Apple, kadangi esi sios web galva, tai manyciau tau tikrai reiketu pasilaikyt nuomone, nors ji tau ir yra teisingiausia... Todel kad kalba eina ne apie kledarus kazkokius, o apie nemazai forumieciu gyvenimus, o tu juos kritikuoji.
|
Aš nesu šio web galva  savo nuomonę turėjau, turiu ir turėsiu. Taip, ji yra kategoriška, bet dar neišgirdau nei vieno argumento, kuris užstotų Lietuvos visuomenę. Kaip jau ne kartą minėjau, nelinkiu nei vienam emigrantui blogo, o kaip tik linkiu, kad viskas tik kuo geriau sektųsi. Linkiu, kad visi užsikalę krūvas litu grįžtumėt ir kurtumėt darbo vietas čia.
Citata:
Pradžioje rašė liutasss
Tarkim as emigravau , bet gryzau po keletos metu  dabar pas mane dyrba 11 zmoniu pilnu etatu ,as moku tokius mokescius ,kad kiti tokiu algu negauna 
|
+1 Tau, jei čia neblevyzgoji.
EX:
A208 CLK430 AMG
W164 ML350 CDI
W215 CL500
W211 E320 CDI
W203 C270 CDI
|