Go Back   MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams » Diskusijos Apie Mercedes-Benz » Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz

Naujas pranešimas
Rodymo būdai
Temos įrankiai
Old 2014-11-19, 08:19   #33791
rafis

rafis's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Klaipeda

rafis is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Hunter View Post
Matai yra toks dalykas kad jeigu sanjong'e yra MB daliu tai jis netampa MB, juk ne merse yra sanjongo daliu, o vat su audi yra siek tiek kitaip. Joje yra butent vw daliu.
O kas del baziu tai butent Porshe ir q7 yra padaryta ant tuarego bazes, o ne tuaregas ant porshe. Taip pat ir bentlis yra padarytas ant phaeton'o bazes, o ne phaetonas ant bentlio
Butent del baziu. Tai vadinasi kajanas yra meslo kruva, lygiai taip pat kaip ir bentlis? Ir siaip bugatti, lamborghini, irgi yra meslo kruva, nes prie ju visu prisilieta wv inzinieriai

rafis neprisijungęs   Cituoti
Old 2014-11-19, 08:24   #33792
alteroja

alteroja is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė rafis View Post
TIkrai rodai savo neisprusima technikai su tokiu poziuriu. Pasakytu bet koks saliskai besidominitis technika zmogus. Del detaliu, kurios tinka audi ir pasatui. O nezinojai kad q7 baze yra ant taurego bazes ir cayenne baze yra ant taurego bazes? Ar zinai kad faetonas ta pati baze eina kaip bentley continental? As zinau kad tu viska zinai ir zinai dar daugiau nes domiesi, taciau nenori pripazint, kaip senas pirdalas sneki, jei kazkada senai ta marke buvo prasta, tai tavo akiratyje ji ir liks zemai. Na cia kaip pencininkas isikale nuo senu senoves kad automatas yra blogai, tai ir iesko iki pat dabar mechanines dezes ant normalios masinos grynai 1:1 su tavim tie zmogenai. Dar toks pastebejimas, sanjong masinose randu MB daliu? Tai kas cia per gamintojas tas MB jei i toki konteineri isa savo dalis? O gal sanjong ne tokia bloga masina, vistik MB dalis naudoja?
puikiai aš viską žinau ko tu manęs klausi. gal tik apie bentley nežinojau. nelabai ta marke domiuosi. skirtumas tik tas, kad mersas yra gaminamas ant merso bazės ir daugiau jokia kita markė, o audi ant volkswageno gaminama. poto ir prasideda lyginimai, kodėl bentlis jaučiasi panašiai, kaip ir audi. todėl, kad mašinos praranda savo identitetą. skalbyklėmis virsta.
dėjo/deda in sanjongus, dėjo į chrysler, į pagani deda. tai čia realiai nuo to mersas blogesnis pasidaro? vat į a klasę renūškės motorą krauną, va čia tai bauda
rafi, kiekvienas turim savo požiūrį į automobilius, nuo to tu ar aš nepasidarom teisingi ar ne. man mersas yra nr1, bet ne aklai. yra dar tokios markės kaip volvo, bmw, opel. gal iš principo, o gal ir vien dėl techninių priežasčių bet didžiausio mainstreamo toyotos ir vag koncernų produkcijos aš nepripažįstu.

alteroja neprisijungęs   Cituoti
Old 2014-11-19, 09:08   #33793
KK

KK's Avatar

Gyvenamoji Vieta: Lietuva, Vilnius

KK is on a distinguished road

Standartinis

http://www.autogidas.lt/lexus-ls430-...126622583.html
Jau kaip ir aišku ką pirksiu nerades gero MB po gero pusmečio Visai buvau pamiršes, kad svaigstu dėl LS430 FL...
Tik aišku, kad turėtų būt juodas šitas modelis...

Mercedes Benz W220 - S320
KK neprisijungęs   Cituoti
Old 2014-11-19, 09:12   #33794
rafis

rafis's Avatar

rafis is on a distinguished road

Standartinis

siaip paprastas pvz, audi a6 ir audi a8 atitikmens vag grupeje neturi. Taip a4 yra pasatas a3 yra golfas ir t.t. bet a6 ir a8.. SIaip tikrai nesu as uz vag grupe. Konkreciai wv man irgi nera kazkokia tokia masina. Bet is savo patirties daug masinu esu vazinejas ir turejas. TIek bmw, tiek mb tiek audi. Negaliu pasakyti kuri blogiausia ir kuri geriausia. Ir netikiu kad zmogus be jokiu asmeniniu patiju/antipatiju pradetu nagrineti visas tris markes ir nustatytu kategoriskai vat audi yra sh, o bmw vidutine, o mersas geriausia.. Tiesiog kiekvienas gamintojas turi savo pliusu ir minusu. Man mersas minusas del deziu ir del rudyjimo, kitaip gal bmw minusas del jos vairuotojo stereotipu, o tau audi sh nes turi artimi sarysi su wv.. bet keista kai zmones ima ir pasako audi yra absoliutus blogis.. juk ne mersa su kia lyginam.

rafis neprisijungęs   Cituoti
Old 2014-11-19, 09:18   #33795
dejwis

dejwis's Avatar

Statusas: Ištikimas MB1 Narys

dejwis is on a distinguished road

Standartinis

kaip kam, bet man asmeniskai jis panasus labiau i w140, w220 FL zymiai naujoviskiau atrodo, apie pvz a8 ar bmw7 uz tokius pinigus isvis net nelyginami

Citata:
Pradžioje rašė KK View Post
Jau kaip ir aišku ką pirksiu nerades gero MB po gero pusmečio Visai buvau pamiršes, kad svaigstu dėl LS430 FL...

DABAR:

BMW 5 E60 525d Black
Porsche Cayenne Black
Mercedes Benz SL 500 R230

Ex BMW 7 E65 730d Black
Ex VW Passat B6 2.0tdi Dsg 2006m
Ex BMW X5 3.0i
Ex BMW 735i E65
Ex BMW 745 E65
Ex BMW 530d E39
Ex BMW 525TDS E39
Ex BMW 520i E39
Ex Mazda Xedos 9 2.5
Ex Mazda Xedos 6 2.0
Ex Mazda 626 2.0 IV GE
Ex Mazda 626 2.0 Coupe III GD
Ex MB S W220 320cdi
Ex MB 124 E200
Ex Peugeot 407 Sedan 2.0HDi
Ex Opel Vectra C 2.2 DTI
dejwis neprisijungęs   Cituoti
Old 2014-11-19, 09:26   #33796
marius w124

marius w124's Avatar

Gyvenamoji Vieta: Radviliškis

marius w124 is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė KK View Post
Gal ir geras automobilis Lexus, bet dizainas tai reto baisumo

marius w124 neprisijungęs   Cituoti
Old 2014-11-19, 09:27   #33797
sharrasitto

sharrasitto's Avatar

Gyvenamoji Vieta: Vilnius

sharrasitto will become famous soon enough

Nusiųsti žinutę sharrasitto per Skype™

Standartinis

isvaizda liochos ok, bet salonas... siaubas... pigiakas.

sharrasitto neprisijungęs   Cituoti
Old 2014-11-19, 09:38   #33798
Hunter

Hunter's Avatar

Hunter will become famous soon enough

Nusiųsti žinutę Hunter per Skype™

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė rafis View Post
siaip paprastas pvz, audi a6 ir audi a8 atitikmens vag grupeje neturi. Taip a4 yra pasatas a3 yra golfas ir t.t. bet a6 ir a8.. SIaip tikrai nesu as uz vag grupe. Konkreciai wv man irgi nera kazkokia tokia masina. Bet is savo patirties daug masinu esu vazinejas ir turejas. TIek bmw, tiek mb tiek audi. Negaliu pasakyti kuri blogiausia ir kuri geriausia. Ir netikiu kad zmogus be jokiu asmeniniu patiju/antipatiju pradetu nagrineti visas tris markes ir nustatytu kategoriskai vat audi yra sh, o bmw vidutine, o mersas geriausia.. Tiesiog kiekvienas gamintojas turi savo pliusu ir minusu. Man mersas minusas del deziu ir del rudyjimo, kitaip gal bmw minusas del jos vairuotojo stereotipu, o tau audi sh nes turi artimi sarysi su wv.. bet keista kai zmones ima ir pasako audi yra absoliutus blogis.. juk ne mersa su kia lyginam.
O kartais nera taip?
A4-golf
A6-passat
A8-phaeton

Hunter neprisijungęs   Cituoti
Old 2014-11-19, 09:40   #33799
Robis

Robis's Avatar

Robis is on a distinguished road

Standartinis

kad baisus tas LS, geriau jau tada pasitaupyt ir dasidėjus GS430, dujinasi puikiai arba ES350.

Robis neprisijungęs   Cituoti
Old 2014-11-19, 09:40   #33800
aware

aware's Avatar

aware is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Hunter View Post
O kartais nera taip?
A4-golf
A6-passat
A8-phaeton
A3-Golf
A4-Jetta

aware neprisijungęs   Cituoti

Naujas pranešimas

Bookmarks

Pranešimų Taisyklės
Jūs negalite rašyti naujų temų
Jūs negalite rašyti pranešimų
Jūs negalite prisegti failų
Jūs negalite koreguoti savo pranešimų

BB code is Įjungtas
Šypsenėlės Įjungtas
[IMG] kodas Įjungtas
HTML kodas Įjungtas

Peršokti į

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Be raštiško MB1.LT sutikimo kopijuoti ir platinti www.mb1.lt esančią tekstinę, bei grafinę informaciją griežtai Draudžiama.
© 2007-2021 MB1.LT All Rights Reserved.